Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Looking for tough boys bracelets?

Op zoek naar stoere jongens armbanden?

Looking for tough boys bracelets?

Tegenwoordig zijn armbanden niet meer weg te denken uit de garderobe van mannen en dat geldt ook voor jongens (onder de 21). Maar welke jongens armband heeft een stoere en robuuste uitstraling? Daar gaan wij je bijhelpen en geven een enkele tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van een jongens armband.

In deze blog wordt besproken:

Type jongens armbanden

Net als mannen zijn ook jongens steeds meer bezig met hen outfit. Ik denk dat we misschien zelfs wel kunnen stellen dat de jongens van nu daar meer mee bezig zijn. Vooral als je kijkt naar de voetballers van tegenwoordig zij zijn de voorbeelden voor de jongere generatie. Ook bij deze jongens zie je dat armbanden een belangrijke rol spelen in de stijl die ze zich laten aan meten. Een echte armband voor jongens zijn de stalen armbanden. De stalen armband is namelijk robuust, stoer en stijlvol. Dat zijn precies de elementen waar de jongens opletten. Dus als tip kunnen wij je mee geven om voor een zwarte stalen armband heren te gaan.

De stalen armband voor mannen is de klassieke en tijdloze armband die elke man goed staat. De metalen sluiting geeft een stoer karakter aan de heren armband. Op maat gemaakt armbanden koop je natuurlijk bij Wildenberg.

Kleur armband

Tevens is ook de kleur belangrijk. Hier verschillen mannen zich van de jongens. Waar mannen juist voor aarde tinten gaan zoals groen, bruin en zwart. Kiezen jongens juist voor de wat fellere kleuren, ze willen namelijk opvallen bij hun vrienden. Dit zijn dan voornamelijk de kleuren blauw, roze en geel. Ja zelf roze, dat is tegenwoordig niet alleen meer voor meisjes. Maar let wel dat het past bij zijn outfit. De kleur moet terug komen bij zijn favoriete schoenen of trui, zodat de jongens armband matched. 

Wil je tips over het combineren van kleuren bij herenkleding? Je leest het hier in onze blog.

Maatvoering

Tot slot, de maatvoering is voor jongens nog wel belangrijk dan voor mannen. Doordat jongens een dunnere pols hebben dan mannen, passen zij niet de unisex maat. Die maat zit meestal rond de 19 cm aan omtrek. Ook bij het kiezen van een armband voor jongens is het essentieel dat de armband goed aansluit om de pols. Let daarom bij het aanschaffen van de armband dat er verschillende maten beschikbaar zijn. Ons advies is om voor maat S te gaan.  

Read more

Welke accessoires voor mannen zijn populair in 2023?

Which accessories for men will be popular in 2023?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dus het ideale moment om de accessoires voor mannen in 2023 onder de loep te nemen. Je wilt ook als man zijnde graag op de trends vooruit lopen. Daarom is het go...

Read more
Stoere brede armbanden voor mannen

Tough wide bracelets for men

In deze blog wordt besproken: Wat is een brede armband? Waar moet je opletten? Waar vrouwen graag een subtiele dunne armband willen, ligt dit bij mannen wel wat anders. Een armband voor manne...

Read more