Which accessories for men will be popular in 2023? Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Which accessories for men will be popular in 2023?

Welke accessoires voor mannen zijn populair in 2023?

Which accessories for men will be popular in 2023?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dus het ideale moment om de accessoires voor mannen in 2023 onder de loep te nemen. Je wilt ook als man zijnde graag op de trends vooruit lopen. Daarom is het goed om te weten welke accessoires in 2023 niet mogelijk ontbreken in jouw garderobe. Tevens maakt het niet uit welke stijl je hebt, bij elke stijl passen namelijk mooie stoere accessoires. 

In deze blog wordt besproken:

Het horloge

Om te beginnen de klassieker die al door de eeuwen tijdloos blijft en dat is natuurik het horloge. Tegenwoordig is het ook een verzamel object geworden en een statussymbool. Want de tijd aflezen op een horloge dat gebeurde zelde nog. Daarvoor hebben we onze mobiele telefoon. Hoe dan ook het horloge is echt een status symbool en een fashion item. Dus ook voor het aankomende jaar kun je het horloge in de garderobe houden. 

Heren ringen 

Je ziet ze al steeds vaker op duiken de ringen voor heren. Het zijn niet alleen meer de vrouwen die ringen dragen ook mannen dragen ze steeds vaker. De serie Peaky Blinders heeft er voornamelijk een rol in gespeeld dat ringen ook echt voor mannen kunnen zijn. Voornamelijk de zegelring is mateloos populair aan het worden. Het heeft een stoer en robuust karakter ideaal bij een streetwear look of bij een stoer pak met verschillende patronen.

Armband voor hem

De armbanden voor mannen is na het horloge de meest gedragen accessoire. Het begon met een leren armband die natuurlijk tijdloos is en ideaal te combineren is met een mooi horloge. Maar tegenwoordig zijn stalen armbanden weer terug van weggeweest en zijn uiteraard touw armbanden razend populair vanwege de robuuste uitstraling en het duurzame karakter. Dus een armband voor hem mag niet ontbreken in zijn garderobe. 

Armband voor hem het accessoire dat niet mag ontbreken in zijn garderobe

Ketting

Dit accesoire, de ketting, zou je misschien niet zo snel in dit lijstje verwachten. Maar de ketting voor mannen maakt een flinke opmars en niet zomaar een ketting, namelijk de ketting met witte parels. Door deze ketting te combineren met een stoere trui of shirt die oversized is maak je het meteen heel mannelijk. Belangrijk is dat je kleren oversized zijn om het nonchalant te houden. Wat dan weer juist heel mannelik is. Mocht een parel ketting nog te ver vinden gaan kun je ook kiezen voor een stalen ketting met een fijne schakels.

Lees hier de tips voor summer chic dresscode.

Read more

Armband heren zwart

What is the most popular color for men's bracelet?

De man is zich steeds meer bewust van zijn outfit en zijn voorkomen. Daarin zijn kleuren een belangrijk onderdeel, niet alle kleuren kunnen zomaar met elkaar worden gecombineerd. De kleuren moet el...

Read more
Op zoek naar stoere jongens armbanden?

Looking for tough boys bracelets?

Tegenwoordig zijn armbanden niet meer weg te denken uit de garderobe van mannen en dat geldt ook voor jongens (onder de 21). Maar welke jongens armband heeft een stoere en robuuste uitstraling? Daa...

Read more