Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: What is the most popular color for men's bracelet?

Armband heren zwart

What is the most popular color for men's bracelet?

De man is zich steeds meer bewust van zijn outfit en zijn voorkomen. Daarin zijn kleuren een belangrijk onderdeel, niet alle kleuren kunnen zomaar met elkaar worden gecombineerd. De kleuren moet elkaar verbonden zijn, en dat geldt voornamelijk voor de sieraden die je als man draagt. De kleur van het sieraad dient terug te komen in bijvoorbeeld de schoenen, riem of shirt of misschien wel oogkleur. Je geeft daarmee een compleet beeld van je stijl. Alleen mannen vinden het ook fijn om sieraden aan te doen, in dit geval armbanden, die bij elke outfit passen. Daarom lichten wij hier 3 kleuren heren armbanden toe die altijd kunnen.

Blauwe heren armband

De kleur blauw straalt vertrouwen en degelijkheid uit. Daarom waarschijnlijk ook dat donker blauwe pakken zo mateloos populair zijn in het zakenleven. In die branche draait het natuurlijk om vertrouwen. Maar het is niet alleen daarom dat een blauwe armband populair is bij mannen. Een andere reden is dat de kleur blauw veelvuldig terugkomt in de kleren van een man, zoals een donkerblauwe spijkerbroek. Dus een blauwe heren armband past eigenlijk bij elke outfit.

Armband heren zwart

Het zal je niet verbazen dat de kleur zwart staat benoemd in dit lijstje. Dat terwijl de kleur zwart eigenlijk geen kleur is, maar dat terzijde. Het is een hele veilige kleur en dat maakt een heren armband zwart dan ook een gewilde armband. Ongeacht welke kleur je ook draagt de kleur zwart past daar altijd bij. Ook zwart niet terug komt in je outfit. Dus wil je voor een veilige maar stoere keuze gaan, dan raden wij een armband heren zwart aan om te kopen. Of ga voor een kralen armband heren zwart om daarna meerdere armbanden toe te voegen.

Groene mannen armband

Tot slot misschien wel een kleur die je niet zo snel verwacht, namelijk de groene mannen armband. Dit is een armband die wat meer opvalt dan de hierboven genoemde armbanden. Het is een stoere kleur en kan andere kleuren in je outfit doen versterken. Tevens hangt het wel af welke kleur groene mannen armband je gaat aanschaffen. Wij raden je aan om voor een donkere tint groen te gaan. Ook dien je bij deze kleur armband te letten dat het ergens in je outfit terug komt. Zodra je een groene armband draagt snap je direct wat wij bedoelen, het geeft een stoer en robuust effect aan jouw stijl.

Wij bieden een brede collectie aan kralen armbanden voor mannen. Voor elk type man hebben wij een geschikte kralen armband voor elke outfit. De armband voor mannen is niet meer weg te denken uit de kledingkast.

Meer weten over hoe je je pols maat kan bepalen? Je leest het hier in onze blog.

Read more

heren armbanden in amsterdam kopen

Buy a bracelet in Amsterdam? Watch this!

De stad waar alles op minimaal 10 minuten fietsen te vinden is. Alleen kun je soms door het boom het bos niet meer zien waar je nu wat kan halen. Terwijl er juist hele mooie lokale winkels zijn die...

Read more
Welke accessoires voor mannen zijn populair in 2023?

Which accessories for men will be popular in 2023?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dus het ideale moment om de accessoires voor mannen in 2023 onder de loep te nemen. Je wilt ook als man zijnde graag op de trends vooruit lopen. Daarom is het go...

Read more