Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Give a bracelet as a gift!

Geef een armband cadeau!

Give a bracelet as a gift!

Het einde van het jaar nadert weer en dat betekend dat we elkaar ook vaker cadeautjes gaan geven, uit blijk van waardering of liefde. Alleen wat is een nou een leuk cadeau om aan hem te geven, dat blijft altijd lastig. Wij gaan je althans helpen en zoals de titel al doet vermoeden, geef een armband cadeau aan hem. Een keer wat anders dan de gebruikelijke bierpakketten of douchegel sets en andere standaard cadeau's. Ook mannen vinden het leuk om een armband of sieraad cadeau te krijgen. Het is allang niet meer zo dat alleen vrouwen sieraden graag als cadeau ontvangen. Daarom of je nu opzoek bent naar een cadeau voor je broer, vriend, man of vader, met deze armbanden val je in de smaak.

Stoere armbanden voor hem

 Armbanden voor mannen zijn op dit moment een van de populairste sieraden. Misschien zelf wel het populairste sieraad van dit moment, want het was lange tijd het horloge. Maar met de opkomst van de mobiele telefoon en vorm van je eigen stijl, zijn armbanden steeds populairder geworden. Daarom mag een armband ook zeker niet ontbreken in de garderobe van de man. Dus geef een armband cadeau!

Stoere armbanden voor hem

Wat voor mannen armbanden geef je cadeau?

Je kunt verschillende soorten armbanden aan de hem cadeau geven. Het is daarom belangrijk om te letten op zijn eigen stijl. De leren armband is misschien wel de koning onder de armbanden. Het geeft een luxe uitstraling aan je outfit en het een armband die bij elke outfit past. Dit is bij uitstek de armband om cadeau te geven aan een man waarvan het werk veelvuldig in pak is.

Daarnaas zijn kralen armbanden steeds meer in opkomst, maar het moet wel passen bij diegene waar je de kralen armband cadeau geeft. Mocht je hierover twijfelen dan raden wij je aan om voor een 8mm kralen armband te gaan. Je zou zeggen 10mm of 8mm dat verschil is toch verwaarloosbaar, nee dat is het niet. De 8mm kralen armband kan gemakkelijk gecombineerd worden met een andere armband. Tevens geeft een kralen armband een speelskarakter aan je outfit. De ideal armband om cadeau te geven aan een sportieve man.

De snel opkomende touw armbanden winnen ontzettend snel aan populairiteit. We zouden misschien wel kunnen stellen dat ze de leren armband inmiddels zijn gepasseerd. De touw armbanden voor mannen zijn er in verschillende kleuren te verkrijgen, en dat maakt de armband zo populair. Dit zijn armbanden die je niet specifiek kan koppelen aan een bepaalde man. Door de verscheidenheid aan kleuren past dit bij elke gelegenheid. Dus is het een veilige keuze om zo'n armband cadeau te geven aan hem.

Lees hier wat je cadeau kan geven aan je vriend.

Waar op letten bij armband cadeau geven?

Allereerst of de armband wordt geleverd in een sieradendoosje. Zonder sieradendoosje wordt het uitpakken en het geven ervan minder spannend. 

Daarnaast is de maatvoering van de armband heel belangrijk. Indien er geen keuze is in maatvoering kan je ervan uit gaat dat deze armband niet gaat passen om zijn pols. Net als dat er verschillende kledingmaten zijn, zijn die maten ook aanwezig bij armbanden, niet iedere pols is hetzelfde. Mocht je twijfelen ga dan voor een S/M of M (17,5cm en 18,5cm).

Read more

5x het perfecte valentijnscadeau voor hem!

5x the perfect valentines gift for him!

Zodra het februari is dan  is de vraag wat ga je hem geven op valentijnsdag. Dit is namelijk de dag om je geliefde te verrassen met een mooi cadeau. Om ervoor te zorgen dat jij het perfecte valenti...

Read more
Set armbanden voor heren

A set of men's bracelets is a must have!

WHet zal je niet verbazen maar heren armbanden zijn de trend van nu. Het is allang niet meer een sieraad dat alleen door vrouwen wordt gedragen. Je ziet het ook steeds meer bij bekende nederlanders...

Read more