Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: A set of men's bracelets is a must have!

Set armbanden voor heren

A set of men's bracelets is a must have!

WHet zal je niet verbazen maar heren armbanden zijn de trend van nu. Het is allang niet meer een sieraad dat alleen door vrouwen wordt gedragen. Je ziet het ook steeds meer bij bekende nederlanders, zij dragen ook steeds vaker een aantal armbanden. Zodra je er op gaat letten valt het op, bijvoorbeeld in talkshows. Wat maakt een set heren armbanden nou een must have? Wij lichten het hier toe.

Een stoere set armbanden

Armbanden vertegenwoordige ook je karakter. Dus met een set armbanden kun je meer uiting geven aan je persoonlijk. Tevens door verschillende type armbanden te dragen en deze te laten matchen op je kledingstijl, geef je aan dat je bezig bent met de details van outfit. Wat weer betekend dat je oog voor detail hebt. Dat kan je mogelijk helpen bij je toekomstige sollicitatie. Dus bij je volgende belangrijke afspraak draag een paar armbanden. Alleen zorg wel dat je de juiste draagt. Door een set kralen heren armbanden te dragen geef je aan dat je een speels karakter hebt. Terwijl een set touw mannen armbanden juist een robuust en stoer karakter vertegenwoordige. Kortom een set heren armbanden maken je outfit sowieso compleet.

Een set armbanden maken de man

Welke kleur heren armbanden moet je hebben?

We snappen dat het nog best wel lastig kan zijn om een set heren armbanden samen te stellen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten armbanden en dan hebben we het nog gehad over welke kleur je dan moet kiezen. Het type armband dat jij leuk vindt dat is persoonlijke smaak. Het materiaal kan daarentegen wel iets zeggen over je karakter, zoals we eerder aangaven. 

Alleen welke kleur moet je nu kiezen als je een set heren armbanden gaat kopen. Dat kan best lastig zijn, maar we hebben de oplossing gelukkig hier. Mannen dragen graag donkere kleuren die gekenmerkt worden als aarde tinten. Daarmee bedoelen we de kleuren groen, bruin en zwart. Deze kleuren komen meestal terug in de outfit van de man. Daarom is het een veilige keuze om voor deze drie kleuren te gaan. Tevens zijn er verschillende soorten groen en zwart te verkrijgen. Dus mocht je denken ik kan alleen maar uit drie kleuren kiezen, dan heb je het mis. Je zult gaan zien dat er vele kleuren in het verlengde van groen en zwart liggen. 

Wil je meer weten waarom een armband je stijl upgrade? Lees het hier in onze blog.

Set armbanden van Wildenberg

Mocht je overtuigt zijn en denken ik wil ook graag een set heren armbanden kopen. Dan kun je dat uiteraard bij Wildenbergwear.nl doen. Wij maken de armband op maat voor jou en je krijgt er ook nog eens een maatgarantie bij. Dat betekend dat je mag ruilen voor de juiste maat. Bij je bestelling leveren we een meetlint bij, zodat altijd verzekert bent van de juiste pasvorm. Dus bij Wildenberg heb je altijd de juiste maat armband. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan kralen mannen armbanden, stalen armbanden, leren armbanden en touw heren armbanden.

Read more

Geef een armband cadeau!

Give a bracelet as a gift!

Het einde van het jaar nadert weer en dat betekend dat we elkaar ook vaker cadeautjes gaan geven, uit blijk van waardering of liefde. Alleen wat is een nou een leuk cadeau om aan hem te geven, dat ...

Read more
Een stoere en robuuste set heren armbanden

5x luxury men's bracelets!

Het zijn niet alleen de vrouwen die bezig zijn met sieraden, ook mannen geven er steeds meer aandacht aan. Tevens geven mannen ook meer uit om een mooi sieraad om hen pols te hebben. Dan is het wel...

Read more