Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: 5x the perfect valentines gift for him!

5x het perfecte valentijnscadeau voor hem!

5x the perfect valentines gift for him!

Zodra het februari is dan  is de vraag wat ga je hem geven op valentijnsdag. Dit is namelijk de dag om je geliefde te verrassen met een mooi cadeau. Om ervoor te zorgen dat jij het perfecte valentijnscadeau hebt op 14 februari zetten wij een vijftal cadeau's voor je op een rij. 

1. Het aanzoek op valentijnsdag; de verlovingsring

Als jij zeker weet dat hij de waren is voor jou. Dan is trouwen vast wel eens ter spraken gekomen. Dus is valentijnsdag het moment op hem ten huwelijjk te vragen. Waarom nog wachten tot hij jou ten huwelijk vraagt als je het heft in eigen handen nemen. Zoek een mooie ring uit voor hem, en misschien nog wel belangrijker de locatie. Waar ga je hem ten huwelijk vragen. Deze plek zal voor altijd een speciale herinnering hebben. 

2. Overnachting op een gave plek

Het is in het verlengde van wat we hierboven al zeiden. Een mooie plek om te overnachten is iets wat je jullie samen zullen herinneren. Daarnaast is het heel romantisch als je er ook een leuke etentje bij doet. Zodat je een een avond vullend programma hebt. Dan neem je echt de tijd voor elkaar, zo heb je echt quality time. Voor die mooie overnachting kun je terrecht in een boomhut, een hijskraan, boot of oude trein.

3. Armbanden voor mannen

Mocht je alle andere cadeau's hebben gegeven of hebben gedaan dan is een sieraad cadeau geven aan hem het ideale cadeau. Een armband cadeau geven is iets persoonlijks, ze worden op maat gemaakt. Waardoor ze perfect passen op zijn pols. Ook geeft je daarmee aan dat je zijn stijl waardeerd. Het is wel belangrijk dat je de armband uitkiest op de stijl die hij heeft. Dus kijk goed naar de kleuren die hij draagt. Een kleur dient namelijk terug te komen in de armband.Kortom het valentijnscadeau voor hem.

Valentijnscadeau voor hem

4. Workshop

Mocht je een vriend hebben die echt enthousaist is over koffie, wijn, taart of houtbewerking, dan is een workshop of proeverij een leuk cadeau. Daarnaast kun jij je dan ook verdiepen in zijn passie. Wat hij sowieso heel erg kan waarderen als graag meer wilt weten waar hij blij van wordt. 

5. Vakantie

Wil je echt helemaal uitpakken dan boek je een vakantie voor hem en jou. Moet je er wel rekening mee houden dat hij ook niet iets heeft gepland op 14 februari voor jou. Anders hebben jullie een probleem met wat jullie gaan doen. Tevens niet onbelangrijk dat je je dit met zijn werk hebt besproken, dat hij vrij is voor de periode dat jij de vakantie hebt geboekt. Wie wordt er namelijk niet vrolijk van een heerlijke vakantie met zijn tweeën lekker weg.

 Lees hier nog 5 originele cadeaus die je kan geven aan hem.

Read more

Echte jongens armbanden, wat is dat eigenlijk?

Real boys bracelets, what is that actually?

Je ziet ook een trend bij jongens op komen rondom om armbanden. Het is niet alleen meer weg gelegd voor mannen van boven de 30. Ook steeds meer jongeren zijn bezig met hen outfit. Ze willen alles o...

Read more
Geef een armband cadeau!

Give a bracelet as a gift!

Het einde van het jaar nadert weer en dat betekend dat we elkaar ook vaker cadeautjes gaan geven, uit blijk van waardering of liefde. Alleen wat is een nou een leuk cadeau om aan hem te geven, dat ...

Read more