Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Which jewelery suits a business style?

Welke sieraden passen bij een zakelijke stijl?

Which jewelery suits a business style?

De zakelijke stijl voor mannen kan in een paar woorden worden samengevat: klassiek, elegant en mannelijk. De sleutel tot het bereiken van deze look is om het simpel en clean te houden. Een goed gesneden pak in een neutrale kleur is altijd een goede keuze, net als dress shirts in wit of lichtblauw. Voor een modernere twist combineer je een pak met een overhemd met knopen en geen stropdas. Als het op schoenen aankomt, zijn gepolijste loafers of geklede schoenen je beste keuze. Maar goed vergeet niet om een accessoires te dragen zoals een horloge, armbanden of ringen. 

Waarom accessoires bij een pak?

Een van de belangrijkste redenen om een bij een pak accessoires te dragen, is dat het de volledige stijl kan veranderen. Door een eenvoudige riem of stropdas toe te voegen, kunt u het hele silhouet van het pak veranderen. Bovendien kunnen accessoires een persoonlijke touch geven aan stijl, zodat het geen standaard outfit wordt. 

sieraden bij een zakelijke stijl

Welke accessoires passen bij een zakelijke stijl?

Een goed zittend pak is de basis van een strakke garderobe, en de juiste accessoires kunnen uw look naar een hoger niveau tillen. Een armband is een perfecte manier om een persoonlijk tintje aan je look toe te voegen. Een leren armband is hier het beste voorbeeld van. Maar en mooie set donkere kralen armbanden passen ook bij een zakelijke stijl. Het geeft een nochalent effect aan je pak. 

Ga je voor een das dan moet het de juiste lengte hebben - net lang genoeg om de bovenkant van je riemgesp te bereiken. De breedte van de das moet in verhouding zijn met de revers van je colbert. 

Een horloge is al jaren het meest gekozen accesoire dat bij een pak gedragen wordt. Een klassiek horloge met leren band zal nooit uit de mode raken. Als je een beetje persoonlijkheid aan uw look wilt toevoegen, overweeg dan een leren armband of een touw armband in dezelfde kleur als de band van je horloge.

Lees hier waarom een armband niet mag ontbreken bij je outfit.

Read more

Waarom een heren armband mag niet ontbrekenen?

Why a men's bracelet should not be missing?

Deze outfit is geweldig. Het shirt zit lekker en de broek is perfect op maat gemaakt. De schoenen zijn netjes en stijlvol. Elk detail van deze outfit is op punt. Als ik deze outfit draag, voel ik m...

Read more
Hoe moet je jouw polsmaat opmeten?

How should you measure your wrist size?

Het is een veel gemaakte fout dat de polsmaat hetzelfde is als een armbandmaat. Dit zijn twee verschillende maten. Want om de armband passend te krijgen op je pols dienen er aantal centimeters bij ...

Read more