Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: What do you give as a gift for a friend?

Wat geef je cadeau voor een vriend?

What do you give as a gift for a friend?

Het is altijd lastig om te bedenken wat ga je hem cadeau geven. Je wilt hem natuurlijk verrassen en blij maken met wat je hebt bedacht. Tevens wil je ook orgineel zijn in je cadeau. Daar bedoelen we mee te zeggen dat je niet met het standaard bierpakket wilt aankomen of een slipcursus. Je wilt een cadeau waar hij een bijvende herinnering aan over houdt. Daarom zitten wij een drietal orginele cadeau ideeën voor jou op een rijtje. 

Het cadeau om er samen op uit te gaan!

Er is eigenlijk niks leukers dan samen herinneringen maken. Dan kun je de ervaring delen en hebben jullie iets leuks om op terug te kijken. Dus ga eens een dagje of een weekend naar waddenzee ga lekker uitwaaien en eventueel wadlopen. Ondekt de prachtige natuur en geniet van die heerlijke zeelucht. Dit is toch het ideale cadeau voor vriend als hij echt een buitenmens is. Naast dat je een leuke weekend hebt samen, kom je ook volledig tot rust. Waarna je met frisse energie weer kunt starten aan je week.

Cadeau voor vriend

Armband cadeau voor je vriend

Misschien niet het meest voor de handliggende cadeau, maar tegenwoordig zijn mannen steeds meer bezig met hoe ze eruit zien. Dus ook met welke sieraden ze dragen en wanneer. De armbanden voor mannen wint daarom ontzettend aan populariteit. Dus mocht jij een vriend hebben die heel erg let op wat hij draagt en wat hij daarmee wilt uitstralen. Dan mag een armband zeker niet ontbreken bij zijn outfit. Het perfect een originele cadeau voor vriend is dan een armband. Tevens geef je blijk van waardering voor zijn stijl, oftewel je geeft eigenlijk twee cadeautjes; een compliment en een heren armband. Weet je niet welke armband je aan je vriend moet geven, ga dan voor een tijdloze leren armband heren zwart.

Benieuwd waar wat de accessoires trends zijn voor mannen? Lees het hier in onze blog.

Avontuurlijk cadeau voor samen of voor je vriend alleen

We gaven net al als tip om samen erop uit te gaan, om lekker van elkaar en de natuur te genieten. Alleen nu gaan we een stapje verder namelijk een avontuurlijk cadeau voor vriend. Hierbij kun je denken aan sky diven of karten of ga met een buggy over het strand. Het is vooral belangrijk dat je hem een cadeau geeft wat ook past bij zijn persoonlijkheid. Hij moet het ten slotte wel leuk vinden om te gaan doen. Of kies juist iets wat jullie beide leuk vinden, zodat je er samen plezier aan beleefd.

Read more

Een stoere en robuuste set heren armbanden

5x luxury men's bracelets!

Het zijn niet alleen de vrouwen die bezig zijn met sieraden, ook mannen geven er steeds meer aandacht aan. Tevens geven mannen ook meer uit om een mooi sieraad om hen pols te hebben. Dan is het wel...

Read more
Cadeau voor je vriend

What is the first gift you will give to your friend?

Het eerste dilemma in je relatie is misschien wel wat ga je hem cadeau geven op zijn verjaardag. Je bent niet de enige die dit zich afvraagt. Het is ook lastig gegeven. Je wilt hem wel verrassen al...

Read more