Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: What is the first gift you will give to your friend?

Cadeau voor je vriend

What is the first gift you will give to your friend?

Het eerste dilemma in je relatie is misschien wel wat ga je hem cadeau geven op zijn verjaardag. Je bent niet de enige die dit zich afvraagt. Het is ook lastig gegeven. Je wilt hem wel verrassen alleen niet meteen je eigen bankrekening plunderen. Daarom geven wij jou een aantal cadeau tips voor het eerste cadeau voor je vriend. En waar jezelf misschien ook nog wel vrolijk van kan worden.

Samen erop uit!

Het klinkt heel afgezaagd maar dit zijn wel de cadeaus die hem het beste bij zullen blijven. Mannen weten namelijk niet altijd zelf wat ze leuk vinden, maar als ze iets moeten kiezen is het vaak een activiteit. Het eerste cadeau voor je vriend en dan meteen een uitje cadeau geven is perfect. Je bouwt samen een herinnering op. Daarmee leg je een basis voor je verdere relatie. Dus verras hem met een etentje op een speciale plek of ga lekker samen ergens wat drinken op een plek die voor hem of jullie allebei speciaal is. Tevens kun je dit zo duur of goedkoop maken als jezelf wilt.

Cadeau voor je vriend; een heren armband

Dit klinkt als eerste instantie niet voor de hand liggend. Alleen vergis je niet dat mannen steeds vaker bezig zijn met hen outfit, dus ook met sieraden. Tevens geef je hem een mooi compliment dat je zijn huidige stijl wel kan waarderen en dat je daar graag een sieraad, in dit geval een armband, aan toe wilt voegen. Let op als je het eerste cadeau voor je vriend een armband is, dat je zijn pols maat weet. Of althans een armband uitzoekt die een garantie af geeft over de maat. Hier zou je misschien niet zo snel op letten, maar er is niks zo vervelend als je zijn cadeau weer terug moet sturen om te ruilen. Als tip geven wij om een roestvrijstalen armband cadeau te geven aan je vriend.

Ook dien je te letten dat de maat niet universeel is. Een juiste pols maat is namelijk essentieel voor een fijn zittende armband. Het is net als een kledingstuk dit moet ook fijn zitten, dan ga je het vaker dragen. Dus heeft je vriend een heel leuke stijl en is hij bewust met zijn stijl bezig, geef hem dan een armband cadeau.

Meer weten over wat maat je moet kiezen als je een armband cadeau geeft? Je leest het hier in onze blog.

Eerste cadeau voor je vriend; een heren armband

Het cadeau om lekker te ontspannen samen; de spa!

We hebben het al gehad over lekker samen erop uitgaan. Deze cadeau tip is bedoeld als je vriend, en jijzelf, wel wat ontspannen kunnen gebruiken. Daarnaast is het ook gewoon lekker om jezelf even laten verwennen in een spa met een massage. Ook ben je lekker een dagje of langer weg van de alle hectiek die je misschien wel doordeweeks ervaart op werk. Mocht je een spa als eerste cadeau voor je vriend willen geven, let dan wel op welke dag je gaat. Je hebt namelijk dagen waar in je alleen met badkleding mag gaan of alleen naakt. Het zou erg vervelend zijn als je liever niet ontbloot wilt gaan en het die dag een vereiste is. Maar ga vooral lekker samen genieten als je deze tip kiest als cadeau voor hem.

Doe je vriend een spa cadeau

Read more

Wat geef je cadeau voor een vriend?

What do you give as a gift for a friend?

Het is altijd lastig om te bedenken wat ga je hem cadeau geven. Je wilt hem natuurlijk verrassen en blij maken met wat je hebt bedacht. Tevens wil je ook orgineel zijn in je cadeau. Daar bedoelen w...

Read more
heren armbanden in amsterdam kopen

Buy a bracelet in Amsterdam? Watch this!

De stad waar alles op minimaal 10 minuten fietsen te vinden is. Alleen kun je soms door het boom het bos niet meer zien waar je nu wat kan halen. Terwijl er juist hele mooie lokale winkels zijn die...

Read more