Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: What are the summer jewelry trends for men?

Wat zijn de sieraden voor mannen trends in de zomer?

What are the summer jewelry trends for men?

De zomer staat weer voor de deur en dat betekend dat we vaker buiten te vinden zijn met vrienden. Ook dit jaar zijn er weer verschillende trends op het gebied van sieraden voor mannen waarmee zeker de ogen op je outfit weet te richten. 

Stoere sieraden voor mannen 

Wij benoemen hier een aantal stoere sieraden voor mannen die zeker niet mogen missen in bij je outfit, als je lekker een drankje op het terras gaat doen of lekker festivalletje gaat pakken met vrienden.

Heren zonnebril

Natuurlijk staat de zonnebril op nummer 1 die niet mag missen bij je outfit. Je wilt namelijk niet met dicht geknepen ogen de zon in kijken. Maar een zonnebril voor mannen is heel bepalend voor de uitstraling van het gezicht. Daarom zijn de ronde zonnebrillen nog steeds mateloos populair. Het geeft je gezicht een stoere en vriendelijke uitstraling. Let wel dat je niet kiest voor een spiegel zonnebril deze sieraden trend voor mannen ligt al vele jaren achter ons. Kies daarom voor een zonnebril met donkere glazen, bijvoorbeeld bruin of groen. 

Heren hoed 

Je ziet ze op dit moment nog niet heel veel. Maar de trend van vroeger dan alle mannen hoeden droegen komt langzaam terug. De hoed maakt langzaam zijn come back in de garderobe. Belangrijk is wel dat je let op je gezichtsvorm, een hoekig gezicht, wat de meeste mannen hebben, kunnen gemakkelijk een ronde hoed dragen. Hierdoor weet je direct jij stempel te drukke op je stijl die voornamelijk wordt betiteld als nochelant chique. Een mooie pantalon misstaat dan ook zeker niet als je een hoed draagt en een mooi effen shirt.

Cuff armband heren

Dat een cuff armband voornamelijk door vrouwen wordt gedragen, is allang verleden tijd. Een stalen heren armband geeft een hele subtiele luxe uitstraling aan je outfit. Vooral in aankomende zomer kan het een eye catcher zijn als je op een festival bent. Maar met mooi zakelijke overhemd past een stalen heren armband zeer goed. Wil je graag voor die luxe uitstraling gaan, dan raden wij aan om niet zomaar een cuff armband heren te kopen. Ga juist voor een stalen heren armband die bijvoorbeeld is in gelegd met koeienleer. 

Lees hier waarom een heren armband niet mag ontbreken bij je outfit.

De Wildenberg stalen heren armband 

In de collectie van Wildenberg Wear vind je een breed assortiment van armbanden. Elke armband wordt met de hand op maat gemaakt in Den Bosch. Ook onze stalen heren armband wordt daar op maat gemaakt en in gelegd met koeienleer. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jij een unieke. Het enige wat jij nog moet doen is je pols maat op meten. Daarvoor hebben wij een digitaal meetlint beschikbaar of een fysieke tool, zodat jij voldoende keus hebt. Niet geheel onbelangrijk, Wildenberg geeft op alle armbanden 6 maanden garantie.

Read more

Waarom een heren armband niet mag ontbreken bij je outfit?

Why a men's bracelet should not be missing from your outfit?

Wil jij ook een upgrade geven aan je outfit? Dan mag een heren armband daar niet aan ontbreken. Het is een aanvulling om jou eigen stijl met een tijdloos karakter. Een armband upgrade niet alleen ...

Read more
Het leukste vaderdag cadeau 2021 voor de beste papa

The best father's day gift 2021 for the best dad

Ben jij ook dit jaar weer op zoek naar een origineel cadeau voor je vader? Wij hebben voor jou een vaderdag cadeau top 5 samengesteld. In deze top 5 bespreken we vaderdag cadeau ideeën waar je nor...

Read more