Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: How a bracelet for men will upgrade your style?

Hoe een armband voor mannen je stijl een upgrade gaat geven?

How a bracelet for men will upgrade your style?

Er wordt veel over geschreven en iedereen heeft er wel een mening over: armbanden voor mannen. De afgelopen 10 jaar hebben de mannen armbanden echt een vlucht genomen, want zeg nou zelf; als de armbanden 20 jaar terug waren geïntroduceerd had geen enkele man ze gedragen. Wij mannen waren toen veel minder met ons uiterlijk en look bezig dan nu. Hoe dan ook, ook voor mannen zijn er armbanden in allerlei vormen en maten. Maar waar moet je nou op letten als je een heren armband koopt? En hoe zorg je ervoor dat een armband een aanvulling is op je stijl? Op die vragen daar zullen wij antwoord geven.

Armband voor heren: waar moet je op letten?

Als we het over armbanden voor mannen hebben, dan hebben we het niet over de armbanden die je in Thailand haalt. Nee, we bedoelen armbanden die van kwalitatief hoogwaardig materialen zijn vervaardigd. Nu hoor ik je denken, ''kwalitatief hoogwaardig'', dat zeggen ze allemaal. Dit klopt, dus let vooral op de materialen die er worden gebruikt. Heren armbanden die gemaakt zijn van roestvrij staal, natuursteen kralen, koeienleer en scheepstouw/bergklimtouw, zijn kwalitatief uitstekende materialen. Deze materialen gaan ook lang mee en kunnen goed tegen een stootje. Dit is als man zijnde niet onbelangrijk, want wij zijn nu eenmaal een stuk minder zuinig op onze spullen dan vrouwen. Ook niet onbelangrijk is dat deze materialen een robuuste uitstraling hebben, waardoor je meteen dat stoere effect krijgt. Een brede collectie armbanden is ook fijn, omdat je meteen een gehele set armbanden heren voor jezelf kan samenstellen.

Naast dat het materiaal een belangrijke rol speelt bij wat voor armband je moet aanschaffen, speelt ook de maat een essentiële rol. Je wilt niet dat je armband in de weg zit tijdens het werk, sporten of huishoudelijke taken. Als dat wel gebeurt is de kans behoorlijk groot dat je de armband eigenlijk nooit meer gaat dragen. Het moet bij ons mannen namelijk gegoten zitten en zodra het gaat irriteren zijn we er klaar mee, oftewel geen moeilijk gedoe. Let bij het kopen van een heren armband dus op dat er voldoende methodes zijn om je pols op te meten en dat er een duidelijk uitleg is. Daarnaast is het ook belangrijk om te lezen welk beleid het merk hanteert indien je een verkeerde maat hebt besteld. Het kan namelijk gebeuren dat je er net een centimeter naast zit. Dan is er niks zo vervelend als je extra kosten moet betalen voor het vermaken en het opnieuw verzenden. Een uitstekende service met een maat garantie is dan niet geheel onbelangrijk als je een herenarmband gaat kopen.

Benieuwd naar de trends voor heren armbanden? Je leest het hier in onze blog.

Hoe zijn mannen armbanden een aanvulling op je stijl?

Het kan toch niet zo moeilijk zijn om een armband uit te kiezen? Dat klopt, het is ook niet moeilijk. Maar je moet wel letten op welke kleuren je in je garderobe hebt of wat voor kleur schoenen je graag draagt. Het is belangrijk dat de kleur van de armband terugkomt in je outfit. Ben jij bijvoorbeeld dol op groen en heb je ook vaak iets groens aan zoals een shirt of een groene tint in je schoenen, dan is een groene armband perfect. Zorg ervoor dat je dan voor een armband gaat die niet overheerst maar een subtiele aanvulling is op je outfit, zoals een touw armband heren. Of wil je juist wel voor een hele opvallende armband gaan, dan kun je keizen voor een rode touw armbandGa voor een merk dat niet al te veel opsmuk heeft maar minimalistisch is. De armband is niet het centrale middelpunt, maar de outfit in zijn geheel en definieert wat je wilt uitdragen.  

Read more

Welke kleur armband past bij jou?

Which color bracelet suits you?

Niet iedereen kan elke kleur even goed hebben en dat is bij mannen niet anders. Daarom helpen wij jou op weg om je aan een paar basis regels te houden bij het selecteren van de kleur, die passen bi...

Read more
Tip: jezelf kleden naar je lichaamsbouw, maar hoe?

Tip: dress yourself according to your physique, but how?

Iedereen kent de slogan wel kleren maken de man. Maar niet elke toffe broek, shirt of jas past bij elke man. Hoe stoer en hip het ook die ene broek is, het past niet bij elke man. Je moet goed je l...

Read more