Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Are bracelets for men? This is the most chosen piece of jewelry!

Zijn armbanden voor mannen? Dit is het meest gekozen sieraad!

Are bracelets for men? This is the most chosen piece of jewelry!

Natuurlijk zijn sieraden en in dit geval armbanden niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen ze prima dragen. Armbanden geven namelijk een persoonlijke touch aan je eigen stijl. Het is sieraad waarmee jij je weet te onderscheiden en dat weten inmiddels meer mannen. Maar welke armbanden zijn nu echt populair bij mannen en waarom.

Touw armband heren

De touw armband heeft een stijlvolle uitstraling en past eigenlijk bij elke stijl. Doordat de meeste touw armbanden zijn gemaakt van scheepstouw geeft het een stoer en robuust uitstraling aan de outfit. Ook heeft scheepstouw als eigenschap dat het in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is, hierdoor kun je eindeloos door blijven combineren met de outfits in je garderobe. Daarnaast gaan deze armbanden levenslang mee vanwege dat het touw erg sterk is. Tevens worden de touw armbanden bij Wildenberg zo gemonteerd dat niet meer uit de sluiting te krijgen is. Hierdoor verzekerd dat de armband levenslang mee gaat.

Touw armbanden

Leren armband heren

Er is natuurlijk maar een armband die al jaren mateloos populair is bij de mannen. Dat is de leer armband die gemakkelijk te combineren valt met outfits die aardetinten als kleur hebben. Leer armbanden hebben namelijk van nature een zwarte of bruine kleur. Tevens past worden deze armbanden mooier naar mate ze vaker worden gedragen. Ook is het een mooie basis armband mocht je het willen combineren met verschillende armbanden heren zoals een kralen heren armband.

leer armband heren

Kralen heren armband

Dit is misschien wel een van de meest uitdagende armbanden voor mannen, namelijk de kralen heren armband. Vanwege dat veel vrouwen ook kralen armbanden dragen wordt het vaak geassocieerd met iets vrouwelijks. Maar niks is minder waar, juist kralen armbanden kunnen een hele speelse look geven aan je outfit. De kralen armbanden heren passen ook goed bij een pak of overhemd. Het zakelijke wordt dan gecombineerd met het speelse waardoor je gehele outfit en uitstraling wat spannender wordt. Dit wordt mede veroorzaakt als kralen armbanden zijn vervaardigd met natuursteen kralen.

Benieuwd naar waarom we sieraden dragen? Je leest het hier in onze blog.

Read more

Waarom dragen we sieraden?

Why do we wear jewelry?

Er zijn vele redenen waarom mensen sieraden dragen. Voor sommigen is het een manier om hun persoonlijke stijl uit te drukken en hun individualiteit te tonen. Voor anderen kan het een manier zijn om...

Read more
Waarom blauwe armbanden voor mannen? Hierom dus!

Why blue bracelets for men? That's why!

Ook voor mannen zijn er verschillende kleuren armbanden. Het hoeft namelijk niet alleen bij die ene zwarte leren armband te blijven. Dat is namelijk precies die armband die elke man in zijn gardero...

Read more