Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: A bracelet for men? Here's what you need to know!

Een armband voor mannen? Dit is wat je moet weten!

A bracelet for men? Here's what you need to know!

De man veel meer bezig is met zijn uitstraling en presentatie. Lange tijd was de vrouw die vooral bezig was met haar voorkomen maar de tijden zijn veranderd. Dus geldt dat ook voor de armbanden voor mannen, het is niet alleen meer geschikt voor vrouwen. Sinds een aantal jaar zijn armbanden voor mannen niet meer weg te denken. De armbanden zijn onderdeel geworden de outfit van de man. Maar waar dien je als man nou op te letten voordat je een armband koopt.

Minimalistische en veelzijdig ontwerp

Mannen kiezen steeds vaker voor een minimalistisch ontwerp met een robuust karakter. Dit geeft namelijk direct een stoere uitstraling aan de armband. Ook met een minimalistisch ontwerp is er voor elke man een passende heren armband. Voordat je een armband voor mannen koopt, is het belangrijk dat je let op de materialen die zijn gebruikt voor het vervaardigen van de armbanden. De meest voorkomende mannen armbanden zijn gemaakt van staal, kralen, scheepstouw en leer. Wij vervaardigen armbanden die gemaakt met deze premium materialen. Dus altijd een geschikte armband voor jou.

Verschillende type armbanden voor mannen

Zojuist zeiden we al mannen armbanden worden vervaardigd uit verschillende premium materialen. Door ieder van deze materialen (staal, leer, kralen en scheepstouw) de boven toon te laten voeren in het ontwerp krijgt de armband een robuuste uitstraling. Waar vrouwen voor smalle en minder opvallende armbanden gaan, is dat bij mannen het tegenovergestelde. Mannen geven de voorkeur aan een bredere armband die opvalt.
Op dit moment is de kralen armband voor heren nog steeds een van de populairste armbanden. Dit is een typische armband voornamelijk door vrouwen werd gedragen. Maar door gebruik van natuursteen kralen die donker van kleur zijn, geven juist mannen een stoere uitstraling. Echter zie je ook scheepstouw armbanden een opmars maken in de garderobe van de man. Door robuuste karakter van scheepstouw en in combinatie met een stalen sluiting is dit de armband die de komende jaren terrein gaat winnen. Ook de touw armband voor mannen zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren.

Stoere heren armband cadeau geven

Vaak worden sieraden cadeau gegeven om een mooi moment samen te vieren. Als jij op zoekt bent naar een armband voor mannen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Wildenberg Wear verpakken onze armbanden in een mooie gift box met daarin ons mooie opbergdoosje. De gift box heeft plek twee heren armbanden dat is ideaal om een complete set armbanden voor mannen cadeau te geven. Mocht je een armband voor mannen cadeau willen geven adviseren wij maat M (18,5cm). Mocht het achteraf niet de juiste maat zijn, geen probleem wij passen kosteloos de heren armband aan. Trouwens met een kralen armband voor heren of een mannen touw armband zit je eigenlijk altijd wel goed.

Read more

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kralen heren armband?

What should you pay attention to when choosing a beaded men's bracelet?

De kralen heren armband is weer helemaal van deze tijd. Het is zeker niet alleen meer voor vrouwen. De mannen weet ook steeds vaker de weg naar de sieraden te vinden om hun outfit verder te persona...

Read more
Het vaderdagcadeau; de leren armband

The Father's Day Gift; the leather bracelet

Het is weer de tijd van het jaar dat je je vader graag wilt bedanken voor alles wat hij voor je doet. Maar ook om je waardering voor hem uit te spreken. Alleen wat ga je voor hem halen? De standaa...

Read more