Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: A men's bracelet for your man!

Een heren armband voor je man!

A men's bracelet for your man!

Ben jij ook opzoek naar een leuk cadeau voor je man? Dan ga je zeker slagen bij Wildenberg. Door het brede assortiment van verschillende type armbanden is altijd een armband die past bij zijn stijl. Ook worden de armbanden op maat voor je gemaakt! Dus je hebt altijd de juiste pasvorm in huis. 

De musthave voor je man

De touw armband is daarentegen echt eentje die in de garderobe moet liggen van je man. Het is namelijk een tijdloze armband en door de verschillende kleuren kun je eindeloos blijven combineren. Ook kun je gaan voor een stoere leren armband. Dat geeft de outfit van je man echt een stoer karakter. Daarnaast is een leren armband bij elke outfit te combineren. Dus het ideale cadeau voor je man!

leer heren armband

De nochalante stijl

Zie jij je man liever in een nochalante stijl dan mag een mannen kralen armband niet ontbreken aan zijn pols. Door verschillende kralenarmbanden met elkaar te combineren geeft dat een nochalant en speels effect aan zijn stjil. Bij Wildenberg hebben we veel verschillende soort kralen armbanden voor mannen. De armbanden worden gemaakt van natuursteenkralen met een roestvrijstalen elementen.

Kralen armbanden

De luxe stijl

Mocht je toch liever voor een wat luxere stijl gaan, dan mag een stalen heren armband niet ontbreken. Dit zijn echt armbanden om onder een pak te dragen of bij een luchtig overhemd. De stalen armbanden worden gemaakt van roestvrijstaal en ingelegd met koeileer voor het stoere maar toch luxe effect.

De set armbanden

Uiteraad kun je ook kiezen om een combinatie van armbanden cadeau te geven aan je man. Een mooie set armbanden waar natuursteenkralen, leer en touw in terugkomen is perfect. Daarnaast kan je man de armbanden ook gemakkelijk los van elkaar dragen. Het ideale cadeau om telkens van stijl te wisselen. Weet je niet welke kleur je moet kiezen? Dan zijn donkere armbanden of armbanden met aardetinten altijd een goede keuzen. 

Je man gaat met de armbanden van Wildenberg sowieso top uitzien!

Wil je meer weten over vriendschapsarmbanden? Dat lees je hier in onze blog.

Read more

Een armband voor mannen? Dit is wat je moet weten!

A bracelet for men? Here's what you need to know!

De man veel meer bezig is met zijn uitstraling en presentatie. Lange tijd was de vrouw die vooral bezig was met haar voorkomen maar de tijden zijn veranderd. Dus geldt dat ook voor de armbanden voo...

Read more
De betekenis van armbanden

The meaning of bracelets

Armbanden zijn vaak een manier om iemands genegenheid te tonen. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, soorten en vormen. Sommige mensen dragen ze als een vorm van decoratie, terwijl anderen ze ...

Read more