The stainless steel bracelets for men are popular! Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: The stainless steel bracelets for men are popular!

De roesvrijstalen armbanden voor heren zijn populair!

The stainless steel bracelets for men are popular!

Naast dat sieraden voor mannen over het algemeen populairder aan het worden zijn, nemen roestvrijstalen armbanden een enorme vlucht aan populariteit. De reden is dat het een stijlvolle en mannelijk ogende armbanden zijn. Tevens zijn het armbanden die een leven lang mee gaan, en dat is precies wat mannen onder andere zo aantrekt in deze armbanden. Daarnaast is de roestvrijstalen armband tijdloos en in combinatie de levensduur, is dit de perfecte armband voor mannen. Maar waar moet je nou op letten en zijn alle roestvrijstalen armbanden geschikt? Wij zetten het even voor je op een rijtje. 

Eenvoudige roestvrij stalen armband

Dit type armband is verwaardigd uit een stuk staal en dat maakt de armband heel sterk en elegant. De armband is een combinatie van de slavenarmband en een armband met een sluiting. Zowel beide varianten komen voor als we het hebben over de roestvrijstalen eenvoudige armband. Je herkent ze voornamelijk aan de eenvoudige lijnen die worden gebruikt en de afwerking is strak en eenlijnig. 

Cuff armband

De armbanden die op dit moment het meest wordt gedragen door mannen. De armband is makkelijk om te doen en heeft net als de eenvoudige rvs armbanden een stijlvolle uitstraling. Het is echt een armband die past bij een pak of overhemd door het minimalistische design. Mocht je nu afvragen wat is een cuff armband; de oude naam zal je meer zeggen namelijk de slaven armband.

Schakelarmband

Tot slot de roestvrijstalen schakel armband, de armband die in de jaren '90 ontzettend populair was in de gabbertijd. Toen werden ze voornamelijk nog gebruikt als ketting en even later als armband. Deze armband heeft wat verloren aan populariteit. Vanwege de grove en brede uitstraling valt de armband erg snel op. Waarschijnlijk speelt de associatie van de gabber cultuur ook nog deels mee waarom de populariteiten van de roestvrijstalen schakel armband wat achter ligt. Hoe dan ook, je ziet dat deze armband steeds meer gedragen wordt.

Lees hier 3 methodes om sieraden te laten graveren.

Read more

De trend uit de Verenigde Staten; de slavenarmband. Dit is wat je moet weten!

The trend from the United States; the slave bracelet. Here's what you need to know!

Er komt weer een trend uit de Verenigde Staten over; de slavenarmband. Deze armband is ook wel bekend onder de naam cuff armband of stalen armband, gezien de naam nogal negatief klinkt. Maar eigenl...

Read more
3 methodes om sieraden te graveren

3 methods to engrave jewelry

In deze blog wordt besproken: 1. Meetgieten in sieraad 2. Graveren met ee diamantstift 3. Lasergraveren  Bangle armbanden Tegenwoordig is het een trend om je dierbare in een sieraad te laten ...

Read more