3 reasons to go for a natural stone bracelet for men! Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: 3 reasons to go for a natural stone bracelet for men!

3 redenen om voor een natuursteen armbanden voor mannen te gaan!

3 reasons to go for a natural stone bracelet for men!

Steeds vaker zie je mannen sieraden dragen. Dit is de laatste jaren steeds meer naar natuursteen armbanden gegaan. Dit is namelijk echt een toevoeging voor op de outfit. Je kan echt een stempel drukken op je eigen stijl. Daarom zijn mannen steeds meer gericht op sieraden dan alleen op kleren die ze dragen. Mocht je nog niet overtuigd zijn van natuursteen armbanden, dan geven wij jouw drie redenen om hiervoor te gaan. 

1. Je maakt er een statement mee

Allereerst zijn natuursteen armbanden stijlvol. Vanwege dat geen een steen hetzelfde is, waardoor je echt een unieke armband hebt. Dit is dan ook de reden dat je er een statement mee kan maken met betrekken tot je outfit. Als je de armband goed afstemd op je outfit geef je aan dat je gevoel voor stijl hebt. Tevens laat je zien dat je goed na hebt gedacht over wat je draagt.  

2. De keuze is reuze

Door de vele verschillende soorten in natuursteen armbanden passen ze bij elke gelegendheid. Dus ga je voor een pak of casual outfit, voor beide stijlen is een geschikte armband te vinden. Door een mooie kralen armband toe te voegen aan je stijl geef je ook iets prijs over je karakter. De natuursteen armbanden staan namelijk ook voor wat speelsheid. Wat ideaal is bij een pak om stemming/sfeer wat te doen breken.

3. Duurzame natuursteen armbanden

Je zult je af vragen wat is er duurzaam aan een kralenarmband. Dat is eigenlijk heel simpel te beantwoorden; de kralen gaan lang mee. Doordat natuursteen kralen een bepaalde hardheid hebben gaan ze niet gemakkelijk stuk. Daarnaast geven ze niet af op je kleren. De kleur is namelijk opgenomen in het de steen en is er niet op gelakt. Het blijft dezelfde uitstraling behouden als op het moment dat je de armband hebt gekocht.

kralenarmbanden voor mannen

Mocht je overtuigt zijn van de natuursteen armbanden, dan hebben wij een uitgebreide collectie waar je uit kan kiezen. De armbanden zijn op kleur gesorteerd, dit maakt het makkelijk om een goede keuze te maken en de armbanden te vergelijken. 

Lees hier of een edelstenen armbanden echt iets is voor mannen.

Read more

Wat zijn elastische armbanden? Lees het hier!

What are elastic bracelets? Read it here!

Je hebt deze armbanden in verschillende vormen en maten, uiteraard. De elastische armbanden staan vooral bekend om de flexibiliteit van de armbanden, en dat er geen slotje op zit. Daarmee bedoelen ...

Read more
Hoe onderhoud je je kralen armband voor mannen: tips en trucs

How to maintain your beaded bracelet for men: tips and tricks

In deze blog wordt besproken: Het reinigen van je kralen armband Opslag van je kralen armband Bescherming van je kralen armband Een heren kralen armband is een populaire accessoire voor manne...

Read more