Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Wat is een koordarmband?

Wat is een koordarmband?

Wat is een koordarmband?

In een tijdperk waarin herenarmbanden steeds populairder worden, heeft de koordarmband zijn stempel gedrukt als een onmisbare klassieker. Maar wat is een koordarmband en waarom zou elke stijlvolle man er een moeten hebben?

Wat is een koordarmband?

Een koordarmband is een armband gemaakt van geweven of gevlochten materiaal, vaak van touw, leer of andere soepele materialen. Het kan eenvoudig zijn of verfraaid met kralen, metalen accenten of andere decoraties.

De geschiedenis van de koordarmband

Koordarmbanden hebben een rijke geschiedenis en zijn in vele culturen over de hele wereld te vinden. Van de oude zeelieden die touwarmbanden droegen als een teken van veiligheid op zee, tot de moderne heren die kiezen voor leren koordarmbanden voor een robuuste uitstraling, dit tijdloze sieraad heeft altijd een plek gevonden in de modewereld.

Waarom kiezen voor een koordarmband?

De populariteit van de koordarmband komt voort uit zijn veelzijdigheid. Het kan zowel casual als formeel worden gedragen, en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere armbanden of horloges. Bovendien zijn koordarmbanden vaak verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor elke polsgrootte.

 

Read more

Wat is een bangle armband?

Wat is een bangle armband?

In deze blog wordt besproken: Wat is een bangle armband? Waarom een bangle armband voor heren? Bij het kiezen van een armband is het essentieel om te weten welke stijlen er zijn. Een type a...

Read more
Wat is een slavenarmband?

Wat is een slavenarmband?

In deze blog wordt besproken: Wat is een slavenarmband? Oorsprong van de naam De slavenarmband in de hedendaagse mode In de wereld van sieraden komen en gaan trends, maar sommige stukken bl...

Read more