What are cool men's bracelets? Here they are! Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: What are cool men's bracelets? Here they are!

Wat zijn stoere heren armbanden? Dit zijn ze!

What are cool men's bracelets? Here they are!

Sieraden voor mannen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dat was een aantal jaar geleden wel anders, toen was het voornamelijk alleen voor vrouwen weg gelegd. Gelukkig is dit tijd voorbij en besteden ook meer aandacht aan hen uiterlijk. Alleen met welke sieraden maak je hem nu echt blij mee en wat past dan ook bij zijn stijl, zonder dat het vrouwelijk wordt. 

Wat is zijn stijl?

Voorafgaand aan dat je een armband voor hem gaat kopen, is het goed om eens zijn stijl te bestuderen. Waar voor kleren draagt hij vaak? Gaat hij voor overhemden en een mooie bijpassende pantalon, dan zijn subtiele armbanden, zoals stalen of dunne kralen armbanden een goede keuze. Ook kunnen kralen armbanden heren perfecte passen bij een meer streetwear stijl. Dit benadrukt het stoere en speelse karakter van hem in zijn eigen stijl. Of gaat hij voor een casual stijl en is zijn kleding wat meer ontspannen. Dan past zijn touw armbanden heel goed keuze. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleren die passend zijn bij favoriete kleur shirt of schoenen. 

Wat is zijn stijl?

Welke maat moet je kiezen?

Een kwalitatief goede armbanden zijn er in meerdere maten. Zodra armbanden maar in een maat verkrijgbaar zjin, past deze waarschijnlijk niet om zijn pols. Je wilt voorkomen dat de armband een irritatie is bij de dagelijkse dingen, zoals werk, sporten, schoonmaak en allerlei andere handelingen. Hierdoor gaat hij de armband op ten duur niet meer dragen. Alleen hoe kies je de maat, dat is lastig. Bekijk zijn polsen is en probeer er eens je hand om heen te leggen, mocht je in de gelegenheid komen. Dan kun je een idee krijgen wat mogelijk zijn maat is als je dit op meet. Anders kies voor een maat tussen S/M en M, oftewel 17 cm en 18 cm. De kans is groter dat dit de juiste maat is. Wij adviseren bij een cadeau altijd voor een M te gaan en mocht je het vermoeden hebben dat hij dunne polsen heeft ga dan voor een S/M. 

Welke karakter eigenschappen heeft hij?

De eigenschappen van een persoon maken die persoon juist uniek. Dus probeer zijn eigenschappen te definieren om te bepalen welke type armband het beste bij hem past zodat hij zich er ook prettig bij gaat voelen. Zoals we net ook aangaven, heeft hij een speels karakter dan past een kralen armband heren heel goed. Dit type armband past ook heel goed bij mannen die heel uitbundig zijn van zichzelf, dus extrovert. Kortom sociale mannen die zichzelf soms gemakkelijk in het middelpunten zetten, in een positieve manier. 
Een man die wat bedachtzamer is en wat meer de kat uit de boom kijkt; daar passen touw armbanden heel goed bij. Deze armbanden zijn namelijk robuust en minimalistisch, precies wat hij wilt uitstralen. 
Tot slot de man die meer van de rust houdt en graag op zichzelf is, ook wel de stabiele man. Dit type man maak je voornamelijk bij met een stijlvolle armband, zoals een leren armband of een stalen mannen armband. Dit zijn armbanden die niet de aandacht vragen maar wel subtiel aanwezig in zijn outfit. 

Benieuwd naar waarom blauwe armbanden de armbanden zijn voor mannen? Je leest het hier in onze blog.

Read more

Waarom blauwe armbanden voor mannen? Hierom dus!

Why blue bracelets for men? That's why!

Ook voor mannen zijn er verschillende kleuren armbanden. Het hoeft namelijk niet alleen bij die ene zwarte leren armband te blijven. Dat is namelijk precies die armband die elke man in zijn gardero...

Read more
Dunne armbanden voor mannen

What is a suitable thin bracelet for men?

Je zalt de term vast wel vaker hebben gehoord, dunne armbanden voor mannen. Alleen wat valt er nou precies onder dunne armbanden en wat zijn dunne armbanden dan eigenlijk. Het klinkt alsof de armba...

Read more