Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: These are the jewelry trends for men

Dit zijn de sieraden voor mannen trends

These are the jewelry trends for men

Er is eigenlijk geen man meer die geen sieraden draagt. Het horloge is de wel het meest bekende sieraad, want dit is sinds jaar en dag het sieraad voor de man. Doordat mannen meer bewuster bezig zijn met hen stijl, hebben sieraden voor mannen ook echt een vlucht genomen. Vooral de laatste paar jaren zie je dit terug. Dit zie je terug in het aantal winkels dat gespecialiseerd is op de stijl van de man. De tijd dat je zo maar wat kon aan trekken als man zijnde is echt voorbij. Tegenwoordig moet de gehele outfit kloppen om jezelf te onderscheiden. Dat heeft ervoor gezorgd dat sieraden een belangrijke rol spelen om je stijl beter te kunnen benadrukken. 

De zegelring mag niet meer ontbreken

De opmars van dit sieraad heeft vooral een boost gekregen door de verschillende misdaad en middeleeuwse series. Hierdoor is de zegelring weer terug van weg geweest en wordt het ook echt als een stoer accessoire gezien. Vooral bij mannen een mooi aantal tatoeages op hen arm hebben staan. Ook een aantal robuuste en stoere armbanden zijn gemakkelijk te combineren met een zegelring. Maar ook een stoer horloge past perfect bij een zegelring, vooral als het een uniek design heeft. Dus het hoeft niet per se je eigen familiewapen te zijn, tegenwoordig heb je vele stoere designs. Zorg er wel voor dat je de maat van je ringvinger weet, ook hier is de maat belangrijk.

zegelring voor manen

Tijdloze armbanden voor mannen

Iets wat naast het horloge al een gehele tijd aan terrein wint om de pols zijn de heren armbanden. Doordat steeds meer bekende Nederlandse mannen een aantal armbanden dragen is dit sieraad niet alleen meer voor vrouwen weggelegd. We kunnen misschien wel stellen dat mannen dit sieraad volledig hebben gekaapt. De trend van armbanden is wel drastisch veranderd met de jaren. Waar je vroeger een simpele leer armband droeg of een geknoopt touw armbandje, is dat nu wel anders. Er wordt vol ingezet op het minimalistische design met een robuust en stoer karakter. De kwaliteit van de materialen is ook sterk verbeterd, door gebruik te maken van roestvrijstaal, leer, natuursteen kralen en scheepstouw gaan de heren armbanden levenslang mee. Dat is precies wat wij mannen nodig hebben, sieraden die lang meegaan. Want wij zijn nou eenmaal minder voorzichtiger met onze sieraden dan vrouwen dat zijn. Tevens is hier ook belangrijk je let op de maatvoering een armband hoort goed aan te sluiten om je pols, anders staat het slordig.

Leer hier alles over de betekenis van armbanden.

Heren armbanden

De moderne horloges voor heren

Dit is wel het bekendste sieraad voor mannen. Het is vooral bekend als statussymbool, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat geworden. Inmiddels lezen we onze appjes erop, kunnen we ermee bellen en betalen onze boodschappen met een horloge. Het horloge is echt een tech gadget geworden dat wij mannen hebben omarmd. De designs van deze horloges zijn heel straks en modern. Zo heb je horloges waarvan je amper kan zien dat het horloge is of juist horloges met een klassiek moderne uitstraling waarvan je niet verwacht dat het een smartwatch is. Vooral het horloge dat niet meer lijkt op een horloge, is perfect om wat armbanden aan toe te voegen. Bij dit type horloge staat een mooie kralen mannen armband heel goed of juist een roestvrijstalen armband.

luxe horloges voor mannen

Read more

Tip: jezelf kleden naar je lichaamsbouw, maar hoe?

Tip: dress yourself according to your physique, but how?

Iedereen kent de slogan wel kleren maken de man. Maar niet elke toffe broek, shirt of jas past bij elke man. Hoe stoer en hip het ook die ene broek is, het past niet bij elke man. Je moet goed je l...

Read more
5x originele valentijncadeautjes voor hem

5x original valentines gifts for him

Het is altijd lastig om vooral een leuk cadeau te vinden voor hem. Daarnaast vinden het de meeste ook nog eens een commerciële onzin. Wat heel erg begrijpelijk is, maar je kan het moment ook aangri...

Read more