Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: How much jewelry can a man wear?

Hoeveel sieraden kan een man dragen?

How much jewelry can a man wear?

Dat naast vrouwen ook mannen steeds meer sieraden dragen dat zal niemand meer verwonderen. Alleen kun je er ook in doorslaan aan de hoeveelheid sieraden die je draagt? Hier kun je niet direct een eenduidig antwoord opgeven. Het hangt deels af van je stijl en je persoonlijke voorkeur en uitstraling.

In deze blog wordt besproken:

De stijl van een man

Mocht je een stijl hebben waar voornamelijk zwart en aardetinten in naar voren komen dan kun je namelijk wel behoorlijk wat sieraden dragen, met namen zilver(kleurige) sieraden. Omdat kleuren als zwarte en aardetinten worden geassocieerd met mysterie en stoerheid. Daarnaast werden zilveren sieraden als ringen, armbanden en kettingen volop gebruikt in de oudheid en met namen onder de mannen om hen status aan te duiden. Ook kun je met sieraden je eigen stijl goed bepalen het geeft je een eigen identiteit en je valt beter op. Hierdoor kun je jezelf onderscheiden van andere en trek je de aandacht naar je toe. 

armbanden voor mannen

De uitstraling van de man

Zojuist hebben we het gehad over de stijl van de man en waar het vandaan komt om sieraden te dragen. Het is niet alleen de stijl die ervoor zorgt dat je zowel ringen, armbanden etc. kan dragen. Je uitstraling is ook bepalend. We bedoelen dat je je postuur ook belangrijk is. Hoe mannelijker je je lichaam is hoe meer sieraden je kan dragen, het versterkt zelf je mannelijkheid. Dus ben je gespierd, lang en een hoekig gezicht dan heb je alle kenmerken om dus redelijk wat sieraden te dragen. Mocht je twee of een van deze elementen bezitten dan kun je ook met je stijl ervoor zorgen dat je alsnog wel een aantal armbanden kan dragen met een twee a drie zegelringen. Kortom het is belangrijk dat je doet waar je jezelf goed bij voelt en je uitstraling passend maakt op je stijl. 

Lees hier waarom een heren armband echt geschikt is voor een man.

Read more

De populariteit van heren armbanden

The popularity of men's bracelets

Manne dragen steeds meer armbanden, en dat zie je terug bij mannen op tv. Ook mannen zijn steeds meer bezig met hun stijl en hoe ze overkomen op anderen. Het gaat om de details en daar zijn de mann...

Read more
De verschillende soorten vriendschapsarmbanden

The different types of friendship bracelets

Vriendschapsarmbanden zijn een manier om je vriendschap voor iemand te tonen. Ze zijn er in alle verschillende kleuren, vormen en maten, zodat ze bij elke persoonlijkheid passen. Sommige mensen dra...

Read more