Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Clean bracelet with soda

Armband schoonmaken met soda

Clean bracelet with soda

In deze blog wordt besproken:

 Het schoonmaken van armbanden kan een kostbare zaak zijn als je het naar een juwelier brengt. Maar wist je dat je ook thuis je armbanden kunt schoonmaken? Eén effectieve en goedkope manier is het gebruik van soda. Hier is een stap-voor-stap gids over hoe je een armband kunt schoonmaken met soda.

Benodigdheden

Het enige wat je nodig hebt, is soda (baking soda), warm water en een zachte tandenborstel of doek. Soda is een veilig en mild reinigingsmiddel dat effectief is voor het reinigen van sieraden, waaronder gouden en zilveren armbanden. 

Stap-voor-stap handleiding

Maak een soda-oplossing: Meng een eetlepel soda met een kopje warm water. Roer het goed door elkaar totdat de soda volledig is opgelost.

Dompel je armband onder: Leg je armband in de soda-oplossing en laat het ongeveer 15-20 minuten weken. Soda is niet schadelijk voor edelmetalen, dus het is veilig om je armband erin te laten weken.

Scrub zachtjes: Na het weken, gebruik een zachte tandenborstel of doek om zachtjes over de armband te wrijven. Besteed extra aandacht aan plekken met veel vuil of verkleuringen.

Spoel af en droog: Spoel de armband af onder warm water en droog hem grondig af. Zorg ervoor dat er geen waterresten achterblijven, omdat dit kan leiden tot vlekken of aantasting.

Met deze eenvoudige stappen heb je een effectieve en goedkope manier om je armbanden schoon te maken en glanzend te houden.

Lees hier hoeveel armbanden te veel zijn om je pols.

Read more

Armband dragen tijdens het sporten

Wearing a bracelet while exercising

In deze blog wordt besproken: Risico's van het dragen van armbanden tijdens het sporten Tips voor het dragen van armbanden tijdens het sporten Conclusie Sport en fitness maken een belangrijk ...

Read more
Hoe kan ik het best mijn armband bewaren?

What is the best way to store my bracelet?

In deze blog wordt besproken: De perfecte plek om je armband te bewaren Speciale sieradendozen Apart bewaren Voorkom blootstelling aan chemicaliën Regelmatig onderhoud Conclusie Armbanden zij...

Read more