Echte jongens armbanden, wat is dat eigenlijk?

dJe ziet ook een trend bij jongens op komen rondom om armbanden. Het is niet alleen meer weg gelegd voor mannen van boven de 30. Ook steeds meer jongeren zijn bezig met hen outfit. Ze willen alles op elkaar gematched hebben, dit zag je eerst voornamelijk bij de schoenen. De sneakers zijn nog steeds het item waar jongeren voor de rij gaan staan in de winkel. Het is echt een accessoire geworden, waar jongeren gezien mee willen worden. Dit geldt ook voor de armbanden voor jongens. accessoires zijn namelijk ontzettend belangrijk om karakter en persoonlijkheid mee te uiten. Waar moet je nu opletten bij armbanden voor jongens? Dat leggen we je hier uit.

De trend voor jongens armbanden

De trend voor jongens is anders dan die van mannen. Waar mannen vooral voor aarde tinten gaan, zoals bruin, groen en zwart, gaan jongens voor fellere kleuren. Dit zijn kleuren die eruit springen zoals rood, oranje en blauw. Het gaan dan voornamelijk ook om armbanden die niet standaard zijn. De jongens armbanden hebben vooral namelijk opvallende bedels eraan of een uniek design. Dit soort armbanden versterkt de outfit en wat de jongens ermee willen zeggen. Dit gaat voornamelijk om het imago. 

Type jongens armbanden 

Niet elke armband valt in de smaak bij jongens. Zoals we eerder aangeven dienen deze armbanden te voldoen aan een aantal voorwaardes zodat jongens armbanden gaan dragen:

Uniek design

Het design mag niet standaard zijn. Hiermee wordt bedoelt dat de sluiting een uniek design moet hebben. De sluiting van de armband maakt voornamelijk de stijle van de armband.

Kleur

De kleur dient uniek te zijn. In de inleiding benoemde we al even dat schoenen met een felle kleur heel aantrekkelijk zijn voor jongens. Dat soort kleuren zijn ook in trek bij armbanden voor jongens. Het gaat hier voornamelijk om primaire kleuren. 

De armbanden voor jongens

De maatvoering van de armbanden

De maatvoering voor jongens armbanden is anders dan die van mannen armbanden. Dit geldt voor jongensn van onder de 18 jaar. Vanwege dat deze jongens volop in ontwikkeling zijn, hebben ze ook nog dunnere polsen. Dus de gangbare maat M, die bij heren armbanden wordt gehanteerd, gaat hier meestal niet op. Wij adviseren om voor een maat S te gaan.