Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Real boys bracelets, what is that actually?

Echte jongens armbanden, wat is dat eigenlijk?

Real boys bracelets, what is that actually?

dJe ziet ook een trend bij jongens op komen rondom om armbanden. Het is niet alleen meer weg gelegd voor mannen van boven de 30. Ook steeds meer jongeren zijn bezig met hen outfit. Ze willen alles op elkaar gematched hebben, dit zag je eerst voornamelijk bij de schoenen. De sneakers zijn nog steeds het item waar jongeren voor de rij gaan staan in de winkel. Het is echt een accessoire geworden, waar jongeren gezien mee willen worden. Dit geldt ook voor de armbanden voor jongens. accessoires zijn namelijk ontzettend belangrijk om karakter en persoonlijkheid mee te uiten. Waar moet je nu opletten bij armbanden voor jongens? Dat leggen we je hier uit.

De trend voor jongens armbanden

De trend voor jongens is anders dan die van mannen. Waar mannen vooral voor aarde tinten gaan, zoals bruin, groen en zwart, gaan jongens voor fellere kleuren. Dit zijn kleuren die eruit springen zoals rood, oranje en blauw. Het gaan dan voornamelijk ook om armbanden die niet standaard zijn. De jongens armbanden hebben vooral namelijk opvallende bedels eraan of een uniek design. Dit soort armbanden versterkt de outfit en wat de jongens ermee willen zeggen. Dit gaat voornamelijk om het imago. 

Type jongens armbanden 

Niet elke armband valt in de smaak bij jongens. Zoals we eerder aangeven dienen deze armbanden te voldoen aan een aantal voorwaardes zodat jongens armbanden gaan dragen:

Uniek design

Het design mag niet standaard zijn. Hiermee wordt bedoelt dat de sluiting een uniek design moet hebben. De sluiting van de armband maakt voornamelijk de stijle van de armband.

Kleur

De kleur dient uniek te zijn. In de inleiding benoemde we al even dat schoenen met een felle kleur heel aantrekkelijk zijn voor jongens. Dat soort kleuren zijn ook in trek bij armbanden voor jongens. Het gaat hier voornamelijk om primaire kleuren. 

De armbanden voor jongens

De maatvoering van de armbanden

De maatvoering voor jongens armbanden is anders dan die van mannen armbanden. Dit geldt voor jongensn van onder de 18 jaar. Vanwege dat deze jongens volop in ontwikkeling zijn, hebben ze ook nog dunnere polsen. Dus de gangbare maat M, die bij heren armbanden wordt gehanteerd, gaat hier meestal niet op. Wij adviseren om voor een maat S te gaan.

 

Read more

Dunne armbanden voor mannen

What is a suitable thin bracelet for men?

Je zalt de term vast wel vaker hebben gehoord, dunne armbanden voor mannen. Alleen wat valt er nou precies onder dunne armbanden en wat zijn dunne armbanden dan eigenlijk. Het klinkt alsof de armba...

Read more
5x het perfecte valentijnscadeau voor hem!

5x the perfect valentines gift for him!

Zodra het februari is dan  is de vraag wat ga je hem geven op valentijnsdag. Dit is namelijk de dag om je geliefde te verrassen met een mooi cadeau. Om ervoor te zorgen dat jij het perfecte valenti...

Read more