Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: black beaded bracelet

Zwarte kralen armband

black beaded bracelet

De kralen armbanden: waar komen ze eigenlijk vandaan? De kralen armbanden zijn overgewaaid uit Boeddhistische landen. Daar staan sieraden bekend als het geven van zelfvertrouwen en geluk. Dat geldt ook voor de zwarte kralen armband wat volgens de Boeddhisten staat voor stabiliserend en beschermend. Naast dat de betekenis al goed klinkt, past deze armband ook bij elke outfit. Het is dan ook de klassieker onder de kralen armbanden. Waar moet je op letten bij het dragen van een zwarte kralen armband? Wij leggen het je hieronder graag uit, zodat je de perfecte armband kiest voor jouw look!

Zwarte kralen armband dragen 

Zoals we al eerder hebben verteld is de zwarte kralen armband echt een klassieker, en niet alleen vanwege de kleur. Deze armband past ook bij elke huidskleur. Daarnaast zijn kralen armbanden allang niet meer alleen voor vrouwen. Mannen hebben namelijk ook ontdekt dat kralen armbanden echt een boost geven aan je outfit. Alleen een horloge dragen is tegenwoordig niet voldoende meer. Een zwarte kralen armband mag daarom niet ontbreken om jouw pols als je de volgende keer naar buiten gaat.

Wanneer kun je een zwarte kralen armband dragen?

Eigenlijk kun je een armbanden met zwarte kralen altijd wel dragen. Het is een tijdloos sieraad en past bij verschillende stijlen. Let vooral op de details die zijn verwerkt in de kralen armbanden. Dat kan namelijk net die extra twist geven aan je outfit. Maar ga je voor een chique stijl dan raden wij je sterk aan om te kiezen voor een 8mm kralen armband. Deze armbanden zijn net wat subtieler en benadrukken vooral de details in je oufit. 

Hoe draag je een zwarte kralen armband

Eén van de meest belangrijke dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een zwarte kralen armband, is de maatvoering. Ongeacht voor welke stijl jij ook gaat is het belangrijk dat een armband goed aansluit om je pols. Wanneer de kralen armband niet goed aansluit om je pols, ga je al snel last krijgen van irritaties. De armband zit dan waarschijnlijk in de weg tijdens je werk of tijdens dagelijkse handelingen en blijf je bijvoorbeeld achter een klink hangen. Ben daarom alert op de maatvoering. Kies een maat die perfect past om jouw pols. 

Een zwarte kralen armband koop je bij Wildenberg 

Een zwarte kralen armband kun je in verschillende winkels kopen, zowel offline als online. Wil je nou echt een goede service ervaren en er zeker van zijn dat jij een perfect passende kralen armband hebt? Dan moet je bij Wildenberg zijn. Daarnaast hebben ze een brede collectie aan verschillende type armbanden, zoals scheepstouw, leer en roestvrijstaal. Hierdoor kun jij een mooi set armbanden samenstellen, waarvan de zwarte kralen armband een goede basis is. 

Lees hier waarom een houten kralen armband een tijdloos accessoire is voor mannen.

Read more

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kralen heren armband?

What should you pay attention to when choosing a beaded men's bracelet?

De kralen heren armband is weer helemaal van deze tijd. Het is zeker niet alleen meer voor vrouwen. De mannen weet ook steeds vaker de weg naar de sieraden te vinden om hun outfit verder te persona...

Read more
Wat is de geschiedenis van de kralen heren armband?

What is the history of the beaded men's bracelet?

Kralen armbanden voor mannen zijn er al eeuwen. Oorspronkelijk werden ze gedragen als een symbool van status en rijkdom, maar nu worden ze gedragen als modeaccessoire. Kralenarmbanden worden gemaak...

Read more