Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Why a men's bracelet should not be missing?

Waarom een heren armband mag niet ontbrekenen?

Why a men's bracelet should not be missing?

Deze outfit is geweldig. Het shirt zit lekker en de broek is perfect op maat gemaakt. De schoenen zijn netjes en stijlvol. Elk detail van deze outfit is op punt. Als ik deze outfit draag, voel ik me alsof ik de wereld aan kan. Dat wat je wilt voelen als je een outfit draagt. Om echt een stapje hoger je gehele outfit compleet en perfect te krijgen mogen sieraden daar niet in ontbreken, dus ook armbanden voor mannen niet. Het is het sieraad voor mannen. 

Het effect van sieraden bij mannen

Hoewel sommige mannen zich ongemakkelijk voelen bij het dragen van sieraden, kunnen ze juist veel positieve effecten hebben. Zo kunnen sieraden helpen om de gelaatstrekken van een man te accentueren en zijn uiterlijk te verbeteren. Daarnaast kunnen sieraden ook een goede gesprek starter zijn. Tenslotte, het dragen van sieraden kan ook een geweldige manier zijn om uitdrukking te geven aan je persoonlijkheid en stijl. Dus, als je overweegt wat sieraden toe te voegen aan jouw garderobe, wees dan niet bang om het eens te proberen!

stijlvol dragen van een heren armband

Een armband is de perfecte manier om elke outfit een stijlvol tintje te geven. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs en ingetogen, of iets dat een gedurfd statement maakt, er is altijd een armband die bij u past. Voor een luxe uitstraling kunt je kiezen voor een armband van edelmetaal of edelstenen. Of, voor een meer robuuste look, kies een armband gemaakt van leer of scheepstouw. Wat je stijl ook is, er is altijd wel een armband die perfect bij je past.

stijlvolle heren armbanden

De maat van de armband

De maat is een belangrijk element waar je op moet letten bij aankoop van een armband. De armband moet namelijk naadloos aansluiten om je pols. Een armband die te ruim zit komt slordig over en gaat het hinderlijk zijn bij je dagelijkse bezigheden. De pols maten van mannen kunnen varieren van 15,5 cm tot 21,5 cm met een optimum van 18 cm. Dus het is belangrijk dat je je pols van te voren op meet voordat je een armband gaat aanschaffen. Zo weet je zeker dat je een comfortabele heren armband koopt, die jouw stijl niet die extra upgrade geeft. 

Read more

De verschillende soorten vriendschapsarmbanden

The different types of friendship bracelets

Vriendschapsarmbanden zijn een manier om je vriendschap voor iemand te tonen. Ze zijn er in alle verschillende kleuren, vormen en maten, zodat ze bij elke persoonlijkheid passen. Sommige mensen dra...

Read more
Welke sieraden passen bij een zakelijke stijl?

Which jewelery suits a business style?

De zakelijke stijl voor mannen kan in een paar woorden worden samengevat: klassiek, elegant en mannelijk. De sleutel tot het bereiken van deze look is om het simpel en clean te houden. Een goed ges...

Read more