Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Buy a bracelet in Amsterdam? Watch this!

heren armbanden in amsterdam kopen

Buy a bracelet in Amsterdam? Watch this!

De stad waar alles op minimaal 10 minuten fietsen te vinden is. Alleen kun je soms door het boom het bos niet meer zien waar je nu wat kan halen. Terwijl er juist hele mooie lokale winkels zijn die de aandacht zeker verdienen. Daarom lichten we hier toe waar je heren armbanden koopt in amsterdam. Ook mannen zijn bezig met sieraden dus het is goed om te weten waar dit in Amsterdam kan halen. Tevens waar je op moet letten bij het aanschaffen van een armband.

De maatvoering heren armbanden

De maatvoering van een heren armband is essentieel. Je wilt namelijk dat de armband fijn en goed aansluit om de pols. Zo krijg je geen irritaties tijdens alle daagse bezigheden, zoals werk en sporten. Dus let bij het kopen van een armband in Amsterdam op de verschillende maatvoering. Zodra een armband maar een maat heeft is dit geen goede keuze. Geen enkele pols is hetzelfde dus de maat kan ook niet uniform zijn. Denk aan je kleding, je wilt de juiste maat broek of trui dat zit fijn en je draagt het ook vaker. Mocht je twijfelen ga dan voor een S/M of M (17,5cm en 18,5cm).

Heren armbanden trends in Amsterdam

De trends die je nu ziet in Amsterdam zijn vooral de stalen armbanden. Deze mannen armbanden lijken weer terug van weg geweest te zijn. In de jaren 90 waren de stalen armbanden mateloos populair en nu dus opnieuw. Maar we de dikke schakelarmband keert niet terug, je ziet dat de stalen armbanden minimalistischer zijn en ook luxer zijn afgewerkt. Het zal nog wel even een tijdje duren voor de stalen armbanden weer vol op ziet. Want zoals dat dat trends gaat duurt het even voor het zich ontwikkelt. Al is dit er eentje op te onthouden ga je nu in Amsterdam een heren armband kopen.

heren armband amsterdam

Waar koop je armbanden in Amsterdam?

Nu we de trends hebben besproken en hebben aangegeven dat de maatvoering belangrijk is, wil je weten waar kun je dan een kwalitatief goede armband kopen. Er zijn verschillende winkels in armband waar je heren armbanden kunt kopen. Het is van belang dat je een armband koopt in amsterdam waar verschillende maten in te verkrijgen zijn. Tevens dien je ook te leten op de garantie. Armbanden worden over het algemeen met de hand gemaakt, daar kan altijd iets mis bij gaan. Dus wil je wel graag dat er garantie wordt meegegeven bij een armband. Een garantie van 6 maanden is dan ook het vereisten.

Waar je vooral op moet letten is de service die wordt gegeven bij en tijdens de aankoop en de stijl van de armbanden. De laatste tip die we je mee willen geven, in de meeste gevallen kopen mannen een set armbanden. Het is dan wel zo fijn als er een breed assortiment is om uit te kiezen.

 

Read more

Cadeau voor je vriend

What is the first gift you will give to your friend?

Het eerste dilemma in je relatie is misschien wel wat ga je hem cadeau geven op zijn verjaardag. Je bent niet de enige die dit zich afvraagt. Het is ook lastig gegeven. Je wilt hem wel verrassen al...

Read more
Armband heren zwart

What is the most popular color for men's bracelet?

De man is zich steeds meer bewust van zijn outfit en zijn voorkomen. Daarin zijn kleuren een belangrijk onderdeel, niet alle kleuren kunnen zomaar met elkaar worden gecombineerd. De kleuren moet el...

Read more