The cool bracelets for men trends Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: The cool bracelets for men trends

De stoere armbanden voor mannen trends

The cool bracelets for men trends

Vroeger was het horloge niet weg te denken bij een outfit voor een man. Maar tegenwoordig neemt een ander sieraad steeds meer de overhand hierin. De trend voor mannen is namelijjk aan het verschuiven naar stoere armbanden. 

Het blijft niet meer bij een elegante en subtiele leer armband die je dracht bij een pak of alleen een overhemd. Een stoere heren armband past namelijk ook heel goed bij een casual outfit met bijvoorbeeld een basic shirt en een mooie pantalon of spijkerbroek. Daardoor is de trend voor mannen aan het veranderen. Een horloge met een schakel armband is in 2021 niet meer de trend. Wat wel de trend voor mannen is het horloge te combineren met een minimalistische touw armband, kralen armband of een luxe stalen armband. Met dat laatste bedoelen wij geen schakel armband maar de cuff armband. 

De stoere armbanden van dit moment

De stoere armbanden voor mannen op dit moment zijn er in verschillende soorten. De populairste zijn de kralen armbanden, omdat deze eindeloos gecombineerd kunnen worden met verschillende stijlen. Of het nu gaat om een nochalante look of een zakelijke outfit een kralen armbanden zijn tijdloos en geven direct een stoere uitstraling. Daarnaast is de koord armband steeds meer in opkomst. De touw armbanden heeft een luxe en modieuze uitstralen, vooral als de sluiting een strak en design heeft.

Touw armbanden voor mannen

De gevlochten armbanden zijn er in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Waardoor je een brede keuze hebt om een stoere touw armband uit te zoeken die past bij stijl en karakter. 

Bij Wildenberg heb je een brede keus uit touw armbanden met verschillende sluitingen en vlecht technieken. Waardoor jij je stoere outfit helemaal af kan maken met een van onze touw armbanden. Door een wat brede touw armband te nemen kun je je outfit in een keer af maken. Daarom zijn de Wildenberg touw armbanden gemiddeld 10mm a 15mm dik. Hierdoor valt de stoere heren armband echt goed op bij je outfit.  

Onze touw armbanden zijn gemaakt van scheepstouw, dat is wat grover geweven. Wat de armband een stoer karakter geeft. Met een roestvrij stalen sluiting in verschillende maten geeft het de touw armband een stoere en robuuste look.

Stoere armbanden van Wildenberg

De touw armbanden van Wildenberg worden met de handgemaakt en gevlochten met een roestvrijstalen sluiting. De touw armbanden zijn hier op kleur gesorteerd, zodat jij gemakkelijk de juiste combinaties kan maken. Door een breed kleuren palet is voor elke man een passende touw armband bij zijn outfit. Het enige wat jij nog moet doen is je pols maat op meten. Daarvoor hebben wij een digitaal meetlint beschikbaar of een fysieke tool, zodat jij voldoende keus hebt. Niet geheel onbelangrijk, Wildenberg geeft op alle armbanden 6 maanden garantie.

Leer hier 20x originele kerstcadeaus waar elke man blij van wordt.

Read more

Het leukste vaderdag cadeau 2021 voor de beste papa

The best father's day gift 2021 for the best dad

Ben jij ook dit jaar weer op zoek naar een origineel cadeau voor je vader? Wij hebben voor jou een vaderdag cadeau top 5 samengesteld. In deze top 5 bespreken we vaderdag cadeau ideeën waar je nor...

Read more
Welke kleur armband past bij jou?

Which color bracelet suits you?

Niet iedereen kan elke kleur even goed hebben en dat is bij mannen niet anders. Daarom helpen wij jou op weg om je aan een paar basis regels te houden bij het selecteren van de kleur, die passen bi...

Read more