Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: The 5 best Father's Day gifts!

De 5 leukste vaderdag cadeaus!

The 5 best Father's Day gifts!

Elke derde zondag van juni mogen we weer uitpakken om onze vaders te bedanken voor alles wat zij voor ons doen. Dat mag je natuurlijk ook de rest van het jaar doen, het hoeft niet af te hangen van die ene dag. Daarnaast wordt het door veel mensen als een commercieel trucje gezien van winkeliers. Wat je ook van deze dag vindt, het tonen aan je vader dat je hem waardeert en graag mag. Daar hoeft niet perse een dag aan verbonden te zijn. Maar wil jij wel op die derde zondag van juni uitpakken hebben wij voor je 5 leuke cadeautjes op een rijtje gezet.

1. Boxershort met naam 

Wil je een ludiek cadeau geven dan is een boxershort met eigen naam er wel zo eentje. Vooral als je vader geregeld jouw boxer aantrekt uit gemak. Daarnaast is het ook echt een cadeau waar je vader wat aan heeft. Ook is het grappig cadeau om te geven want je hoeft niet perse zijn naam op de rand van de boxer te laten zetten, maar het kunnen ook de dagen van de week zijn.

2. Vaderdag tegel

Wil je een leuk cadeau geven als herinnering aan een mooi moment of juist een typische uitspraak van jou vader. Dan is een tegeltje cadeau geven tijdens vaderdag het perfecte cadeau. Ook dit cadeau kun je geheel naar eigenlijk stijl ontwerpen. Dus zoek een leuke foto van jullie samen of een gekke uitspraak van je pa en je hebt een leuk cadeau voor vaderdag of voor zijn verjaardag.

3. Op maat gemaakt vaderdag armband

Aan dit cadeau zou je misschien minder snel denken, als je de andere cadeaus ziet. Maar mannen zijn dol op cadeaus waar ze wat aan hebben. Dus heb jij een vader of man die stijlbewust is en graag er goed uitziet, dan kan een armband niet ontbreken. Vooral een op maat gemaakte armband is dan een must have voor zijn garderobe. Een op maat gemaakte armband zit als gegoten om zijn pols. Hierdoor zal de armband niet gaan irriteren tijdens het sporten of werk, het perfecte vaderdag cadeau

Lees hier waarom een leren armband een het vaderdagcadeau is.

4. Foto op houten planken

 We hebben net het cadeau besproken van een leuke foto op een tegeltje. Maar het is misschien nog leuker als je een mooie foto van het gezin hebt en dat laat afdrukken op houten panelen. De kwaliteit van de foto's blijft levenslang goed. Dus heb je een leuke foto van het gezin of misschien wel zijn klein kinderen liggen, en heeft hij plek aan de wand. Dan is dit het ideale cadeau voor jouw vader om te geven tijdens vaderdag.

5. Set keukenshorten (vader en kind)

Samen koken is natuurlijk het allerleukste vooral als je dat graag met je vader doet. Dan kan een toffe set bedrukte schorten niet op breken bij jullie. Je kan het keukenshort helemaal zelf ontwerpen met leuke teksten en foto's. Met zo'n vaderdag cadeau gaan jullie vast en zeker koken en bakken jullie de sterren van de hemel.

Read more

Stoere brede armbanden voor mannen

Tough wide bracelets for men

In deze blog wordt besproken: Wat is een brede armband? Waar moet je opletten? Waar vrouwen graag een subtiele dunne armband willen, ligt dit bij mannen wel wat anders. Een armband voor manne...

Read more
Armbanden die leuk zijn voor vader en zoon

Bracelets that are fun for father and son

Een subtiele teken dat je met elkaar verbonden bent of dat je aan elkaar denkt. Dat is wat een armband voor vader en zoon kan zijn. Welke herinnering je ook koestert met elkaar met een matchende ar...

Read more