Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Bracelets that are fun for father and son

Armbanden die leuk zijn voor vader en zoon

Bracelets that are fun for father and son

Een subtiele teken dat je met elkaar verbonden bent of dat je aan elkaar denkt. Dat is wat een armband voor vader en zoon kan zijn. Welke herinnering je ook koestert met elkaar met een matchende armband ben je altijd verbonden. Tegenwoordig kun je ook namen in armbanden laten graveren. Tevens hoeft het tegenwoordig niet alleen meer een stalen armband te zijn waar de namen in gegraveerd zijn. Er zijn tijdloze heren armbanden waarmee je de verbinding kan leggen. 

Wat zijn vader en zoon armbanden?

Het zijn armbanden met een betekenis of een herinnering die vader en zoon samen koesteren. Door dezelfde armband te dragen en met een naam in de armband gegraveerd draagt de vader de naam van zijn zoon in de armband en de zoon de naam van zijn vader. Echter kan het ook een datum zijn die voor jullie beide heel belangrijk is geweest. Het moment dat vader en zoon samen een bedrijf zijn gestart of de geboorte van zijn eerste kleinzoon. 

De tijdloze armbanden

We gaven het net al even aan, tegenwoordig hoeft de armband niet volledig meer te bestaan uit staan roestvrijstaal. Dat is het materiaal waarmee je namen in sieraden kan graveren. Tegenwoordig kan ook een deel van de armband bestaan uit roestvrijstaal, zoals de sluiting van de vader en zoon armband. Er kan met zeer grote nauwkeurigheid gegraveerd worden. Al hoef je niet altijd een boodschap te laten graveren in de armband. Je kan ook gewoon kiezen voor een stijlvolle armband die jullie beide graag dragen. Omdat misschien de herinnering groter is dan een naam of datum. Hier vind je een brede collectie aan vader en zoon armbanden. Dus je slaagt gegarandeerd samen. Als tip geven wij mee ga voor een tijdloze armband, zoals een stoere heren armband leer.

Waar opletten bij aanschaf van heren armbanden?

Uiteraard de kwaliteit van de armband is belangrijk. Zorg dat je de armband haalt bij een specialist, zij gebruiken de juiste materialen om een mooie armband te vervaardigen. Tevens geven een armbanden specialist ook een garantie. Zo ben je er zeker van dat de armband langdurig mee gaat. Daarnaast is de maatvoering heel belangrijk. Zodra er maar een pols maat wordt gehanteerd in de winkel kun je ervan uit gaan dat deze armband niet passend is voor de pols van vader of zoon. Er bestaat namelijk geen unisex pols. Let daarom goed bij het aanschaffen van een armband dat er voldoende keus uit maten. Je wilt de armband namelijk vaak dragen en dan is het wel zo fijn als de armband voor mannen goed aansluit om de pols. 

Wil je weten hoe je je pols maat kan bepalen? Je leest het hier in onze blog.

Read more

De 5 leukste vaderdag cadeaus!

The 5 best Father's Day gifts!

Elke derde zondag van juni mogen we weer uitpakken om onze vaders te bedanken voor alles wat zij voor ons doen. Dat mag je natuurlijk ook de rest van het jaar doen, het hoeft niet af te hangen van ...

Read more
Armbanden voor mannen welke keuzes zijn er?

Bracelets for men what choices are there?

Er wordt veel geschreven over sieraden voor mannen. Dat geeft aan dat de mening daarover aan het veranderen is. Zo'n twintig jaar geleden was dit een onderwerp dat vooral vrouwen was bestemd. Want ...

Read more