Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Why blue bracelets for men? That's why!

Waarom blauwe armbanden voor mannen? Hierom dus!

Why blue bracelets for men? That's why!

Ook voor mannen zijn er verschillende kleuren armbanden. Het hoeft namelijk niet alleen bij die ene zwarte leren armband te blijven. Dat is namelijk precies die armband die elke man in zijn garderobe heeft liggen. Door juist iets af te wijken weet van de "normale look" creëer jij een eigen stijl. Daarom brengen we de blauwe armband voor mannen onder de aandacht. 

Soorten armbanden heren

Zoals we net al zeiden zijn er verschillende soort armbanden voor mannen, en dat geldt ook voor de kleur blauw in deze armbanden. Tegenwoordig heb je keus uit leer, natuursteen kralen, staal en scheepstouw armbanden die allemaal te verkrijgen zijn in het blauw. Daarnaast is het ook een heel makkelijk te combineren kleur met bijvoorbeeld een spijkerbroek of een blauw overhemd. Zo komen de kleuren in je outfit terug in de armbanden heren die jij draagt.

Blauwe touw armband

De kleur blauw

De kleur blauw is niet alleen een kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Het is ook kleur die net dat accent geeft bij een zakelijke look. De kleur staat namelijk voor stabiliteit en loyaliteit. Dat kun je uitstralen door die kleuren in accenten te laten terugkomen in je outfit. Eigenlijk stap je dus met de kleur blauw niet geheel uit een conform zone. Want de betekenis van de kleur blauw, dat is wat je op zakelijk en persoonlijk gebied wilt uitstralen.

Armbanden voor mannen combineren

De echte trend van nu is het combineren van armbanden. Door verschillende materialen met elkaar te combineren kun je je outfit verschillende karakters stijle meegeven zoals stoer, klassiek of een speelse look. Goede voorbeelden daarvan zijn blauwe touw armbanden met een 8mm natuursteen kralen armbanden heren. Deze combinatie geeft dat stoere en speelse effect aan je outfit. Het is belangrijk om op de dikte van de armband te letten, je wilt namelijk niet dat dit te veel afwijkt. 

Meer weten welke sieraad het meest wordt gekozen door mannen? Je leest het hier in onze blog.

Read more

Zijn armbanden voor mannen? Dit is het meest gekozen sieraad!

Are bracelets for men? This is the most chosen piece of jewelry!

Natuurlijk zijn sieraden en in dit geval armbanden niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen ze prima dragen. Armbanden geven namelijk een persoonlijke touch aan je eigen stijl. Het is sieraad wa...

Read more
Wat zijn stoere heren armbanden? Dit zijn ze!

What are cool men's bracelets? Here they are!

Sieraden voor mannen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dat was een aantal jaar geleden wel anders, toen was het voornamelijk alleen voor vrouwen weg gelegd. Gelukkig is dit tijd voo...

Read more