Voor dat je een Wildenberg armband gaat bestellen is het belangrijk dat je je pols juist hebt opgemeten. Wij leggen eenvoudig uit hoe je bij Wildenberg bestelt.

De omtrek van je pols meten.

Wij bieden 3 methodes op je pols maat juist op te meten.

  1. Zelf op meten door middel van een koord of touwtje.
    Leg het koord of touwtje om je pols (net boven het polsbot, richting je hand) en meet vervolgens met een liniaal hoeveel cm de omtrek van je pols is. Belangrijk is wel dat je nauwkeurig meet.
  2. Heb je geen koord op touwtje beschikbaar dan hebben wij een digitale tool beschikbaar, die je thuis kan uitprinten. Zodat je thuis gemakkelijk je pols omtrek (net boven het polsbot, richting je hand) kan op meten. 
  3. Heb je geen printer tot je beschikking dan bieden wij je gratis een fysiek meetlint aan, speciaal om je pols omtrek (net boven het polsbot, richting je hand) te bepalen.

Het maatlabel

Nadat je een van de bovenstaande drie opties hebt gekozen kun je pols maat aflezen in de onderstaande tabel.
Het kan voorkomen dat je pols maat bijvoorbeeld exact 18cm is, ga dan voor maat M (18,5cm). Als je voor S/M (17,5cm) gaat dan zit de armband te strak om je pols.

XS  15,5 cm
S  16,5 cm
S/M  17,5 cm
M  18,5 cm
M/L  19,5 cm
L  20,5 cm
XL  21,5 cm

 

Let op. Wij houden rekening met extra tussenruimte. Bestel dus de maat die je op meet, zonder extra centimeters.

Een cadeautje

Weet je niet welke maat je nodig hebt omdat je de armband cadeau geeft, geen probleem. Dan adviseren wij voor een man maat M.
Wilt u een andere armband op meten, dan raden wij je aan de gehele armband op te meten (inclusief sluiting). De maat van deze armband kun je bij bestelling in de notitie plaatsen.