De ontwerper van de armbanden maak hier kennis met hem, Wesley van den Wildenberg.

Perfect fit voor iedereen!

Dat er maar weinig armbanden zijn die passend en op maat worden gemaakt voor de man, dat is Wesley van den Wildenberg zijn grootste drijfveer om het merk te starten. Hij zegt zelf dat er amper een armband om zijn eigen pols paste omdat deze heel smal is. Dat is de reden dat hij zelf armbanden is gaan ontwerpen die wel passend zijn om zijn eigen pols, want hij heeft zelf de kleinste maat die in webshop te krijgen is. Het merk heeft hij gestart in zijn studententijd en ligt totaal niet in zijn verlengde wat hij heeft gestudeerd, namelijk technische bedrijfskunde en een master strategisch management. Maar het is een hele fijne om zijn creativiteit kwijt te kunnen, naast zijn parttimebaan als consultant bij een groot adviesbureau.

Voor elke man een armband

De uitspraak kleren maken de man is passend voor het merk. Want daadkracht, zelfverzekerdheid, en kwaliteit dat is waar het merk voor staat. Deze kernwaarden komen voort uit dat Wesley zelf altijd heeft moeten knokken voor waar hij wilde komen en veelvuldig gehoord dat het niet ging lukken. “Waar een wil is, is een weg.” Dat brengt ons terug bij eerste zin, zonder in jezelf te geloven kom je er niet en je hebt maar enkele seconden op indruk bij iemand achter te laten. Dus blijf dichtbij jezelf als persoon. Daarom heeft hij een zo’n brede collectie aan heren armbanden neergezet. Zodat er voor iedere man een geschikte armband is die passend is bij zijn eigen stijl.

Passie voor ontwerpen

Het blijven ontwerpen en bedenken van nieuwe armbanden is dan ook iets wat Wesley graag doet. “Door te blijven innoveren en te luisteren naar je members weet je steeds betere armbanden te ontwerpen. Er is niets leuker dan het zien dat een nieuw ontworpen armband goed valt bij onze members. Ook is het ontzettend leuk om met andere ondernemers samenwerken om van elkaar te leren en mooie toevoeging te geven aan de armbanden”. Mocht je meer willen weten over Wildenberg Wear en het logo lees verder>>>