De populariteit van heren armbanden

Manne dragen steeds meer armbanden, en dat zie je terug bij mannen op tv. Ook mannen zijn steeds meer bezig met hun stijl en hoe ze overkomen op anderen. Het gaat om de details en daar zijn de mannen zich inmiddels bewust van. De baard is verzorgd en het kapsel zit goed in model en de volgende stap zijn accessoires. Bij die accesoires kan een heren armband niet ontbreken.

Passend bij elke outfit

Sinds een aantal jaar worden armbanden voor mannen steeds populairder. Het horloge is nog steeds het meest gedragen sieraad door mannen. Maar naast dat horloge kun je gemakkelijk een armband combineren in de stijl en kleur van het horlorge. Neem bijvoorbeeld een kralen armband, dat is een perfecte armband om speels karakter aan je outfit te geven, naast je luxe stijlvolle horloge.

Robuust ontwerp

Daarnaast is het belangrijk dat de armband een minimalistisch design heeft met een robuuste uitstraling. Nu zul je denken wat bedoelen ze daar nu eigenlijk mee? Daar bedoelen we mee dat de armband niet mag overheersen in je outfit het moet namelijk een aanvulling zijn. Daardoor wordt de armband jij een eyecatcher want je hebt nagedacht over je outfit. Daarom is een combinatie van touw en een stalensluiting in een armband ideaal voor een stijvolle uitstraling. touw armbanden

Tijdloze armbanden voor mannen

Een armband wordt past tijdloos als deze goed aansluit om je pols. Hierdoor heb je er zelf lang plezier van en ga je er niet aan irriteren. Het geeft ook aan dat jij zorgvuldig over je outfit hebt nagedacht want zelfs de details zijn passend gemaakt aan jouw lichaamsbouw. Bij Wildenberg Wear krijg je daarom een maatgarantie, we weten namelijk hoe belangrijk het is dat een armband goed aansluit om je pols. Dus je hebt altijd de juiste maat armband.

heren armband