Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Article: Bescherm je leren armband tegen zweet en geur

Bescherm je leren armband tegen zweet en geur

Bescherm je leren armband tegen zweet en geur

Leren accessoires voegen een tijdloze elegantie toe aan je outfit. Echter, zweet en geur kunnen de levensduur en schoonheid van je leren armband verminderen. Leer kan immers vocht absorberen en dit kan op den duur voor een onaangename geur zorgen. Hoe zorg je ervoor dat jouw leren armband van Wildenbergwear altijd fris blijft en vrij van schade?

Hoe kan je zweet- en geurschade aan je leren armband voorkomen?

Simpelweg door regelmatige reiniging, het vermijden van overmatig vocht en het correct opbergen van je armband.

1. Draag bij droge polsen

Zorg ervoor dat je je polsen goed droogt na het wassen van je handen of na lichamelijke inspanning. Een natte pols kan ervoor zorgen dat het leer vocht opneemt en daardoor sneller verslechtert.

2. Vermijd overmatig zweten

Het is wellicht niet altijd mogelijk, maar probeer je leren armband niet te dragen tijdens intensieve workouts of op extreem warme dagen waarop je weet dat je veel gaat zweten.

3. Regelmatige reiniging

Maak je leren armband regelmatig schoon met een zachte doek. Voor een diepere reiniging kun je een speciale leerreiniger gebruiken die het materiaal niet uitdroogt.

4. Luchten en bewaren

Na het dragen, laat je armband even luchten. Berg hem op in een koele, droge plaats uit direct zonlicht om verkleuring en uitdroging te voorkomen.

Conclusie

Een leren armband is een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, en met de juiste zorg kun je er jarenlang van genieten.

Wil je meer te weten komen of leer kan krimpen of uitrekken, lees onze blog hier.

Read more

Kan een leren armband krimpen of uitrekken?

Kan een leren armband krimpen of uitrekken?

In deze blog wordt besproken: Kan een leren armband krimpen of uitrekken? 1. Krimp door vochtigheid en droogte 2. Uitrekken door gebruik 3. De kwaliteit van het leer Conclusie Leren accesso...

En savoir plus