Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Article: Wat is een Cuff armband?

Wat is een Cuff armband?

Wat is een Cuff armband?

Bij het kiezen van heren sieraden is het belangrijk om items te vinden die zowel modieus als tijdloos zijn. Een van deze items die de afgelopen jaren in populariteit is gestegen, is de cuff armband. Maar wat is een cuff armband precies?

Wat is een cuff armband?

Een cuff armband is een brede, open armband die stijf om de pols zit.

De oorsprong van de cuff armband

De cuff armband heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot oude beschavingen zoals de Egyptenaren en de Grieken. Ze werden vaak gezien als symbolen van kracht en status en waren populair bij zowel mannen als vrouwen.

Cuff armbanden in de moderne tijd

In de moderne mode zijn cuff armbanden een favoriete keuze voor mannen die op zoek zijn naar een statement stuk dat zowel stoer als elegant is. Ze kunnen gedragen worden als een enkel, opvallend stuk of in combinatie met andere sieraden voor een gelaagde look.

Lees hier wat een magneet armband is.

Read more

Wat is een surf armband?

Wat is een surf armband?

In deze blog wordt besproken: Wat is een surf armband? De oorsprong Materialen en ontwerp Armbanden zijn niet alleen een fashion statement, maar vertellen ook vaak een verhaal of hebben een...

En savoir plus
Wat is een bangle armband?

Wat is een bangle armband?

In deze blog wordt besproken: Wat is een bangle armband? Waarom een bangle armband voor heren? Bij het kiezen van een armband is het essentieel om te weten welke stijlen er zijn. Een type a...

En savoir plus