Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

Article: De juiste manier om een Feng Shui armband te dragen

De juiste manier om een Feng Shui armband te dragen

De juiste manier om een Feng Shui armband te dragen

De wereld van Feng Shui is fascinerend en veelomvattend, en het gebruik van Feng Shui-sieraden zoals armbanden wordt steeds populairder. Deze armbanden worden niet alleen gewaardeerd om hun esthetische waarde, maar vooral om de spirituele en energetische voordelen die ze kunnen bieden. Maar hoe draag je zo'n armband nu op de juiste Feng Shui-manier? In deze blog duiken we in de richtlijnen en tips om het maximale uit je Feng Shui armband te halen.

feng shui armband hoe dragen?

Een Feng Shui armband wordt idealiter aan de linker pols gedragen, omdat dit de 'yin' kant van het lichaam vertegenwoordigt, bedoeld om positieve energie aan te trekken.

Waarom een Feng Shui Armband?

Feng Shui armbanden worden vaak gemaakt van edelstenen en andere elementen die bepaalde energieën aantrekken of afstoten. Ze zijn ontworpen om de drager te helpen in balans te komen met hun omgeving en de universele energie, bekend als 'Chi', te harmoniseren.

De juiste pols

In de traditionele Feng Shui-leer wordt vaak geadviseerd de armband te dragen aan de linker pols. Dit wordt beschouwd als de ontvankelijke of 'yin' kant van het lichaam, die helpt bij het aantrekken van positieve energie. De rechterpols wordt gezien als de 'yang' kant, die helpt bij het afgeven van energie.

Verzorging van je Armband

Zoals elk sieraad heeft ook je Feng Shui armband verzorging nodig. Reinig de armband regelmatig om negatieve energieën te verwijderen. Dit kan met rook van salie of door de armband onder stromend water te houden. Laad hem daarna op in het maanlicht of zonlicht.

Conclusie

Een Feng Shui armband is niet alleen een mooi sieraad, maar dient als een krachtig hulpmiddel om positieve energieën aan te trekken en in harmonie te zijn met je omgeving. Door deze op de juiste manier te dragen en te verzorgen, haal je het beste uit de krachten van Feng Shui.

Benieuwd naar onze collectie heren armbanden?

Lees hier wanneer een armband te groot is.

Read more

Hoe meet je armband maat?

Hoe meet je armband maat?

Armbanden zijn een tijdloze toevoeging aan elke sieradencollectie. Maar het vinden van de perfecte pasvorm kan soms een uitdaging zijn. Te los, en je armband kan van je pols glijden; te strak, en h...

En savoir plus
De Ultieme Gids voor Heren Armbanden

De Ultieme Gids voor Heren Armbanden

In deze blog wordt besproken: Armbanden Heren: Meer dan een Accessoire Kopen Armbanden: Waar op te Letten 1. Materiaal Matters: 2. Opvallen met Edelstenen: 3. Op Maat Gemaakte Heren Armbanden: ...

En savoir plus