5 x original valentine gifts for him

Het is altijd lastig om een leuk cadeau te vinden voor hem. Daarnaast vinden het de meeste mensen het ook nog eens commerciële onzin, wat heel erg begrijpelijk is. Je kan het moment ook aangrijpen om echt een origineel cadeau voor hem te kopen! Daar willen wij jou graag bij helpen. Daarom hebben wij 5 originele cadeautips voor hem samengesteld, zodat je er een onvergetelijk moment van maakt!

1. Safari in eigen land

Safari resort valentijnscadeau voor hem

Er is natuurlijk niks beters dan samen eropuit gaan en mooie herinneringen opdoen. Daarom hebben wij gekozen voor een heerlijk verblijf op Safaripark Beekse Bergen, in een onvergetelijk mooi resort. Is jouW vriend echt helemaal gek van de wildernis? dan hoef je daar niet speciaal voor naar Afrika. Binnen enkele uren zitten jullie samen lekker naar giraffen en de leeuwen te kijken. De stem van David Attenborough moet je er alleen zelf nog bij fantaseren. Prijs vanaf €328,-.

2. Gepersonaliseerde sterrenposter

Origineel cadeau voor hem

Is jouw vriend helemaal fan van het heelal, Star Wars of heeft hij gewoon alles al wat zijn hartje begeert? Dan is dit misschien wel het perfecte valentijnscadeau voor hem! Met dit cadeau kan je een speciaal moment van jullie samen vastleggen in de sterren. Denk bijvoorbeeld aan jullie eerste ontmoeting of allereerste kus. Door deze poster vereeuwigen jullie dat heel speciaal moment in de sterren. Daarnaast kun je er nog een persoonlijke tekst bij zetten. Prijs vanaf €29,95,-.

3. Op maat gemaakte heren armbanden

Heren armbanden cadeau voor hem

Zoals ze altijd zeggen: kleren maken de man. Als jouw vriend dus ook graag goed voor de dag komt en zijn uiterste best doet voor jou, dan kunnen heren armbanden niet ontbreken bij zijn garderobe. Door een brede collectie armbanden gemaakt van scheepstouw, kralen, staal en leer, is er voor elke man wel een armband die past bij zijn stijl. Ook worden de armbanden geleverd in een luxe opbergdoosje met een mooie giftbox eromheen. Een ideaal cadeau voor hem! Bovendien worden de heren armbanden op maat gemaakt, door middel van zijn pols maat, én er is een garantie op de juiste maat. Je vriend krijgt daarom altijd een goed passende, stoere armband. Prijs vanaf €29,95,-.

4. Exploding kittens

Exploding kittens voor hem

Nee, we bedoelen niet dat je katten in de magnetron moet gaan doen. We bedoelen natuurlijk het spelletje exploding kittens! Is je vriend spelletjes fanaat? Dan is dit een leuk valentijnscadeau voor hem. Ook is dit een ideaal spelletje om samen te spelen tijdens een dubbel date. Prijs vanaf €19,95,-.

5. Slimme speaker

slimme speaker origineel cadeau

Wanneer je man echt dol is op al gadgets die het leven thuis makkelijker maken, dan is een slimme speaker met spraakbesturing het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Je kunt alles bedienen met de speaker: van de lichten tot je tv, zolang de apparaten via bluetooth verbonden zijn. Dus mocht je vriend nooit of zelden de lichten uitdoen, dan hoef je niet meer naar je vriend te schreeuwen. Via de speaker is het makkelijk te regelen. Kortom, een perfect cadeau voor hem! Prijs vanaf €179,95,-.