Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Which jewelry is suitable for tough men?

Welke sieraden zijn geschikt voor stoere mannen?

Which jewelry is suitable for tough men?

Stoere mannen gaan sieraden niet uit de weg. Bij het kiezen van het juiste sieraad gaat het erom iets te vinden dat bij je persoonlijke stijl past. Een stoere man kan gaan voor een eenvoudige lederen armband of een roestvrijstalen ring. Of hij gaat voor echt iets compleet anders zoals oorbellen of een gouden ketting. Het gaat erom waar jij je prettig en zelfverzekerd bij voelt. Wees dus niet bang om te experimenteren tot je de juiste look voor je hebt gevonden.

Oorbellen voor mannen

Hoewel sommige mannen misschien het gevoel dat oorbellen zijn een beetje te vrouwelijk voor hun smaak, zijn er eigenlijk een heleboel jongens die er zijn die rock deze look. In feite, sommige mannen vinden dat oorbellen maken ze kijken meer mannelijk en stijlvol. Als je erover denkt om gaatjes in je oren te laten zetten, ga er dan voor! Zorg er wel voor dat je een stijl kiest waar jij je prettig bij voelt.

Oorbellen voor mannen

Heren ringen

De mode voor mannen is de afgelopen eeuw drastisch veranderd, maar een accessoire dat altijd populair is geweest, is de ring. Of het nu een eenvoudige band is of versierd met een kostbare steen, ringen zijn een geweldige aanvulling op de garderobe van elke man. Ze kunnen worden gedragen als een statement stuk of als een manier om te pronken met iemands persoonlijke stijl. Ringen zijn ook een geweldige manier om een beetje flair aan een outfit toe te voegen.

Ringen voor heren

Armbanden voor heren

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten armbanden voor mannen op de markt. Er zijn armbanden van leer, roestvrij staal, kralen en touw. Elk type armband heeft zijn eigen unieke look en gevoel. Leren armbanden worden vaak gezien als meer verfijnd en luxueus. Roestvrijstalen armbanden zijn zeer sterk en duurzaam, waardoor ze een goede keuze zijn om elke dag te dragen. Kralen armbanden zijn vaak kleurrijker en leuker, terwijl touw armbanden een meer casual en ontspannen gevoel geven. Dus hoe dan ook voor elke type man is er altijd wel een passende armband.

Benieuwd naar hoe je kleuren met elkaar kan combineren? Je leest het hier in onze blog.

Read more

Kleuren met elkaar combineren? Dat doe je zo

Combining colors? That's how you do it

Ben jij ook iemand die het graag houdt bij de veilige donkere tinten? Dan hebben wij een aantal tips je hoe je outfit kan upgrade zonder dat je eruit gaat zien als een clowntje. Met deze stijl tips...

Read more
Welke maat moet ik kiezen als ik een armband cadeau geef?

Which size should I choose when giving a bracelet as a gift?

Je wilt een persoonlijk cadeau geven aan iemand door hem een sieraad te geven, en in dit geval een armband. Het is dan belangrijk dat de armband goed aansluit om zijn pols, zodat hij de armband ook...

Read more