Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: What are the trends for the modern man? Read it here!

De trends voor de moderne man

What are the trends for the modern man? Read it here!

De fashion trends van aankomend jaar krijgen nu steeds meer vorm. Het mag aankomend jaar wat uitbundiger. Voor vrouwen mocht het al wat meer uitgesproken zijn en daar blijven de mannen nog wat bij achter. Daar komt nu dus verandering in. De fashion trends voor de moderne man zullen niet direct heel duidelijk zichtbaar zijn in de meeste collecties, dit heeft namelijk tijd nodig natuurlijk. Dus ook wat ik hier op schrijf kan niet een op een terug te vinden zijn bij een van de bekende warenhuizen. Trends hebben namelijk tijd nodig om te ontwikkelen. De influencers mode freaks en media persoonlijkheden zullen de komende tijd de trends voor je gaan uitzetten. Eerst zul je misschien nog denken dat is niks, maar uiteindelijk heb je ze toch in de kast liggen.

De hoeden, petten en mutsen zijn van nu!

Ja leest het goed, hoeden zijn weer helemaal van deze tijd. Het verpest natuurlijk wel ja haar. Dus mocht je dat belangrijk vinden dan is deze trend een hel. Nee geintje, het is soms ook lekker handig als je geen zin hebt om je haren te doen. Waar de meeste mannen wel een pet of een muts opzetten is een hoed wel next level. Dit is echt een fashion item dat opvalt. Let er op dat je een rechthoekig hoofd hebt als je een hoed gaat dragen of dat je een duidelijk uitstekende kaak hebt. Dan kun je als man een rond hoed heel goed hebben.

Oversized en pastel kleuren

 Voor de meeste mannen met een tenger postuur is dit de trend. Oversized is namelijk hip! We zijn eindelijk af van die strakke shirt die alles heel duidelijk accentueren. Belangrijk is wel dat het niet te oversized is maar een beetje mag zeker wel. Wat de titel al doet vermoeden zijn pastel kleuren echt allang niet meer voor vrouwen. Dit is echt iets wat mannen komende zomer zeker veel gaan dragen. Denk aan een mooi beige pak of een pastel groen shirt. 

Oversized shirt voor heren

Zeg het met een jasje

Een leer jack dat hebben de meeste nog wel in de kast hangen denk ik. Dat leren jasje is weer terug van weg geweest samen met colberts en baseball jacket. Het benadrukt direct je stijl en geeft je ook direct een wat stoerder uiterlijk. Dat willen we allemaal wel toch, een beetje stoer zijn. Deze fashion trend kan elke man zeker rocken.

Leer jacket voor mannen

Armbanden voor de finishing touch

Zoals je wellicht zult weten zijn armbanden echt het sieraad voor mannen. Het horloge is te standaard al zal dit een blijvend accessoire voor in je garderobe. Echter kun je met armbanden veel meer door de verschillende kleuren en stijlen die er zijn. Met accessoires geef je namelijk echt een bepaalde toon aan je outfit. Deze fashion trend voor mannen mag je dus echt niet missen. Door een stoere armband heren te dragen die matched met je outfit ben je helemaal compleet en ready voor het aankomende jaar.

Stoere armband heren

Read more

Armbanden voor mannen welke keuzes zijn er?

Bracelets for men what choices are there?

Er wordt veel geschreven over sieraden voor mannen. Dat geeft aan dat de mening daarover aan het veranderen is. Zo'n twintig jaar geleden was dit een onderwerp dat vooral vrouwen was bestemd. Want ...

Read more
Wat is nu waar over de werking van magneet armbanden?

What is true about the operation of magnetic bracelets?

Je hoort er wel eens over dat armbanden een geneeskrachtige werking zouden kunnen hebben op je gezondheid. De claim die erbij wordt gemaakt is dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd, pijn verlicht ...

Read more