Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: The Father's Day Gift; the leather bracelet

Het vaderdagcadeau; de leren armband

The Father's Day Gift; the leather bracelet

Het is weer de tijd van het jaar dat je je vader graag wilt bedanken voor alles wat hij voor je doet. Maar ook om je waardering voor hem uit te spreken. Alleen wat ga je voor hem halen? De standaard vaderdag cadeau's als een bierpakket, glazen of gereedschap die tijd hebben we wel gehad. Daarom de leren armband, je hebt namelijk nagedacht over zijn stijl. In plaats van dat je iets vluchtigs hebt gehaald bij de bouwmarkt.

Waarom een leren armband 

Zoals we net als zeiden je hebt nagedacht over zijn stijl. Dat betekend dat je daadwerkelijk moeite hebt gedaan om te bedenken wat bij hem past. Tevens is de leren armband echt een klassieker, er is geen andere armband die zo makkelijk bij elke outfit pas als de leren armband. De natuurlijke kleur van leer, zoals bruin, rood-bruin of lichtbruin, is altijd terug te vinden in je outfit meestal in de schoenen of de riem. Daarom is een leren armband altijd goed om cadeau te geven.

Leren heren armband

De maat van de armband 

Bij het kopen van een armband is de maat wat onderschat wordt. Het namelijk belangrijk dat de armband goed aansluit om de pols. Mocht dat niet het geval zijn dan gaat je vader de armband zelde dragen. Omdat de leren armband in de weg zit tijdens het werk of bij het sporten. Weet je niet de omtrek van je vaders pols, wat begrijpelijk is, dan is ons advies om voor maat M te gaan. Dat is de gemiddelde omtrek van een mannen pols.

Eeen leren armband koop je natuurlijk bij Wildenberg

Ben je opzoek naar een klassieke leren armband om cadeau te geven tijdens vaderdag, dan moet je bij Wildenberg zijn. De leren armbanden van Wildenberg hebben een minimalistisch en robuust design, perfect voor elke outfit. De armbanden kunnen tegen een stootje en dat is wel zo handig tijdens de dagelijkse bezigheden. Daarom worden de armbanden van Wildenberg op maat voor je gemaakt. Hierdoor geef je echt een persoonlijk cadeau je vader tijdens vaderdag.

leren armband voor vaderdag

Read more

Een armband voor mannen? Dit is wat je moet weten!

A bracelet for men? Here's what you need to know!

De man veel meer bezig is met zijn uitstraling en presentatie. Lange tijd was de vrouw die vooral bezig was met haar voorkomen maar de tijden zijn veranderd. Dus geldt dat ook voor de armbanden voo...

Read more
zwarte kralen armband

black beaded bracelet

De kralen armbanden: waar komen ze eigenlijk vandaan? De kralen armbanden zijn overgewaaid uit Boeddhistische landen. Daar staan sieraden bekend als het geven van zelfvertrouwen en geluk. Dat geld...

Read more