Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Bracelets for men what choices are there?

Armbanden voor mannen welke keuzes zijn er?

Bracelets for men what choices are there?

Er wordt veel geschreven over sieraden voor mannen. Dat geeft aan dat de mening daarover aan het veranderen is. Zo'n twintig jaar geleden was dit een onderwerp dat vooral vrouwen was bestemd. Want echte mannen dragen geen sieraden alleen een horloge, gelukkig is die tijd verandert. Tegenwoordig is het juist heel mannelijk als je sieraden draagt en dat goed weet te combineren met je outfit. Niet alleen afstemmen op je outfit ook je karakter is belangrijk, sieraden zeggen namelijk ook iets over jou als persoon. 

Wat zijn stoere armbanden voor mannen?

Een armband kun je niet snel betitelen als stoer. Het gaat om de complete outfit. Waar je wel op moet letten bij een armband is de eenvoud ervan. Een armband voor mannen mag niet te veel opsmuk hebben. Hoe minimalistischer de armband is hoe beter eigenlijk. Hierdoor krijgt de armband een stijlvol karakter. Tevens kun je ook voor een armband gaan met een robuuste sluiting. Deze sluitingen zijn meestal gemaakt van roestvrijstaal en hebben een uitgesproken stijl, waardoor de armband zelf eenvoudig is.

Welke kleur armbanden zijn van nu?

Je ziet bij de jongere generatie van nu dat felle kleuren of hippe printjes helemaal van deze tijd zijn. Dit zie je minder terug bij de volwassen generatie daar zijn de felle kleuren minder in trek. Al mag er wel steeds meer uitgesproken kleuren in zitten die echt opvallen. Maar dit dient dan wel te matchen met de outfit. De kleuren die vooral van dit moment zijn, zijn aarde kleuren, zoals groen, bruin en zwart. Deze kleuren worden namelijk ook vaak gedragen in een outfit. Denk hierbij aan schoenen, riem of haar kleur. Armbanden voor mannen dienen vooral een aanvulling te zijn outfit.

Welke mannen armband is nu populair?

Dit is misschien wel de belangrijkste vraag van allemaal. Je wilt natuurlijk wel een armband aanschaffen die helemaal van deze tijd is. Gelukkig zijn er meerdere modellen die je kunt dragen. De touw armbanden en de leren armbanden voor mannen zijn tijdloos door de minimalistische uitstraling. Tevens maken de kralen armbanden een enorme opmars. Dit waren een aantal jaar terug vooral armbanden die door vrouwen werden gedragen maar dat is nu wel veranderd. Echter zijn stalen armbanden ook terug van weg geweest alleen die trend zal zich in de komende jaren beter gaan ontwikkelen.

Benieuwd naar wat de trends zijn voor armbanden voor mannen? Je leest het hier in onze blog.

Read more

Armbanden die leuk zijn voor vader en zoon

Bracelets that are fun for father and son

Een subtiele teken dat je met elkaar verbonden bent of dat je aan elkaar denkt. Dat is wat een armband voor vader en zoon kan zijn. Welke herinnering je ook koestert met elkaar met een matchende ar...

Read more
De trends voor de moderne man

What are the trends for the modern man? Read it here!

De fashion trends van aankomend jaar krijgen nu steeds meer vorm. Het mag aankomend jaar wat uitbundiger. Voor vrouwen mocht het al wat meer uitgesproken zijn en daar blijven de mannen nog wat bij ...

Read more