Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: 5x original valentines gifts for him

5x originele valentijncadeautjes voor hem

5x original valentines gifts for him

Het is altijd lastig om vooral een leuk cadeau te vinden voor hem. Daarnaast vinden het de meeste ook nog eens een commerciële onzin. Wat heel erg begrijpelijk is, maar je kan het moment ook aangrijpen om echt een origineel cadeau voor hem te kopen. Daar willen wij jou graag bij helpen. Daarom hebben wij 5 originele cadeautips voor hem samengesteld, zodat er een onvergetelijk moment van maakt. 

1. Safari in eigen land

Er gaat natuurlijk niks boven samen erop uit trekken en mooie herinneringen maken. Daarom hebben wij gekozen voor een heerlijk verblijf op Safaripark Beekse Bergen in een onvergetelijk mooi resort. Is jou vriend echt helemaal gek van de wildernis, dan hoef je daar niet speciaal voor naar Afrika. Want binnen enkele uren zitten jullie samen lekker naar giraffen en de leeuwen te kijken. De stem van David Attenborough moet je er alleen zelf nog bij fantaseren. Prijs vanaf  €328,-.

 

2. Gepersonaliseerde sterrenposter

Is jouw vriend helemaal fan van het heelal, Star Wars of heeft hij gewoon alles al wat zijn hartje begeerd? Dan is dit misschien wel het perfecte valentijncadeau voor hem. Met dit cadeau kan een speciaal moment van jullie samen vastleggen in de sterren. Denk bijvoorbeeld aan jullie eerste ontmoeting? Allereerste kus? Door deze poster vereeuwigen jullie dat hele toffe moment in de sterren, en daarnaast kun je er nog een persoonlijke tekst bij zetten. Prijs vanaf  €29,95,-.

3. Op maat gemaakte heren armbanden

Zoals ze altijd zeggen kleren maken de man. Dus als jouw vriend ook graag goed voor de dag komt en zijn uiterste best doet voor jou, dan kunnen heren armbanden niet ontbreken bij zijn garderobe. Door een brede collectie armbanden gemaakt van scheepstouw, kralen, staal en leer is er voor elke man wel een armband die past bij zijn stijl. Ook worden de armbanden geleverd in een luxe opbergdoosje met een mooie giftbox erom heen. Dus een ideaal cadeau voor hem. Bovendien worden de heren armbanden worden op maat gemaakt naar zijn pols én er is garantie op de juiste maat. Dus je vriend krijgt altijd een goed passende stoere armband. Prijs vanaf €34,95,-.

Lees hier over de herkomst en stijl van de armband.

4. Exploding kittens

Nee we bedoelen niet dat je katten in de magnetron moet gaan doen. Nee, we bedoelen natuurlijk het spelletje exploding kittens. Dus is je vriend spelletjes fanaat dan is dit een leuk valentijnscadeau voor hem. Ook is dit een ideaal spelletje om samen te spelen om tijdens een dubbel date. Prijs vanaf €19,95,-.

5. Slimme speaker

Wanneer je man echt dol is op al die gadget die het leven thuis makkelijker maken, dan is een slimme speaker met spraakbesturing het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Je kunt alles bedienen met de speaker van de lichten tot je tv, zolang de apparaten via bluetooth verbonden zijn. Dus mocht je vriend nooit of zelde de lichten uit doen, via de speaker is het te regelen. Dan hoef je hem er niet voor na te schreeuwen maar praat je gewoon richting de speaker. Kortom een perfect cadeau voor hem. Prijs vanaf €179,95,-.

Read more

Dit zijn de sieraden voor mannen trends

These are the jewelry trends for men

Er is eigenlijk geen man meer die geen sieraden draagt. Het horloge is de wel het meest bekende sieraad, want dit is sinds jaar en dag het sieraad voor de man. Doordat mannen meer bewuster bezig zi...

Read more
4 tips voor de zomer outfit van mannen 2022

4 tips for men's summer outfit 2022

De zomer van 2022 in komt er aan en dit kan zo maar eens de zomer worden waar alles weer mogelijk is. Dat is dus ook meteen een goede reden om een goede zomer oufit heren uit te zoeken. Om je alva...

Read more