Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: 5x luxury men's bracelets!

Een stoere en robuuste set heren armbanden

5x luxury men's bracelets!

Het zijn niet alleen de vrouwen die bezig zijn met sieraden, ook mannen geven er steeds meer aandacht aan. Tevens geven mannen ook meer uit om een mooi sieraad om hen pols te hebben. Dan is het wel belangrijk dat je kwalitatief goed sieraad koopt, en in dit geval een armband. Wij gaan je hier 5 tips geven om voor een luxe heren armband. Zodat je de juiste luxe heren armband koopt die past bij jou karakter en stijl.

1. Robuuste touw heren armband 

Dit is een tijdloze armband. Doordat er gebruik wordt gemaakt van scheepstouw is de armband ontzettend robuust en kan het een gewicht van 500kg dragen. Dat zou je niet zeggen als je de armband ziet. Vanwege een minimalistische sluiting is de kleur van de armband belangrijk. Kies daarom een luxe heren armband die een kleur vertegenwoordig waarvan jij hem vaak draagt. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete kleur.

Lees hier of touw armbanden geschikt zijn bij een casual stijl.

2. Stijlvolle kralen armband

Dit is een armband met een speels karakter. Mocht je een formele outfit aan hebben en dit een twist willen geven dan is een luxe kralen heren armband bij uitstek de armband die je om moet doen. Door gebruik te maken van natuursteen kralen heeft deze armband een extra mooi effect is zonlicht of fel licht. Bijvoorbeeld een mooie kralen armband heren blauw geeft een extra touch aan je outfit.

De luxe kralen en touw armbanden van Wildenberg3. Stoere stalen armband

Dit is een armband die in de jaren 90 ontzettend populair was, voornamelijk de schakel armband. Dit soort armbanden waren populair bij de jeugd. Vervolgens nam de populariteit af omdat geassocieerd worden met associaal zijn. Maar die tijd is voor goed voor bij. Door een minimalistische design en een dunnere armband overheerst de armband niet meer bij je outfit. Het is zelf een zeer luze heren armband. 

4. Luxe leren mannen armband

Het misschien wel de meest tijdloze luxe heren armband, de leren armband. De armband is door zijn minimalistische design gemakkelijk te combineren in een outfit. Tevens is de kleur van een leer armband meestal bruin of een afgeleiden daarvan. Dus niet alleen het design ook de kleur zorgt ervoor dat het bij elke outfit past. De kleur bruin komt eigenlijk altijd wel terug in je kleren, bijvoorbeeld je riem of schoenen.

Stijlvolle set mannen armbanden

Read more

Set armbanden voor heren

A set of men's bracelets is a must have!

WHet zal je niet verbazen maar heren armbanden zijn de trend van nu. Het is allang niet meer een sieraad dat alleen door vrouwen wordt gedragen. Je ziet het ook steeds meer bij bekende nederlanders...

Read more
Wat geef je cadeau voor een vriend?

What do you give as a gift for a friend?

Het is altijd lastig om te bedenken wat ga je hem cadeau geven. Je wilt hem natuurlijk verrassen en blij maken met wat je hebt bedacht. Tevens wil je ook orgineel zijn in je cadeau. Daar bedoelen w...

Read more