Waarom een heren armband niet mag ontbreken bij je outfit?

Wil jij ook een boost geven aan je outfit? Dan mag een heren armband daar niet aan ontbreken. Het is een aanvulling om jou eigen stijl met een tijdloos element. Een armband boost niet alleen je outfit ook je zelfvertrouwen en weerspiegelt je stoere persoonlijkheid. Terwijl je nog geen woord hebt gezegd.

Armband voor heren

Vroeger werden heren armbanden gedragen om de status te benadrukken die ze hadden verworven. Dit ligt tegenwoordig gelukkig anders, het is een symbool voor je zelfvertrouwen en vastberadenheid geworden. Daarnaast is het makkelijk te combineren met een het horloge, wat op dit moment nog meest gedragen sieraad voor mannen. Het is daarom belangrijk dat je een armband kiest die past bij jou stijl en het type horloge dat je draagt.

De stijl van de armbanden

Er zijn verschillende soorten heren armbanden voor elk type man is er wel een armband die past bij zijn karakter en stijl. De voornaamste soorten armbanden zijn gemaakt van kralen, leren, touw en stalen. Deze zijn eindeloos met elkaar te combineren zolang de armbanden subtiel en een eyecatcher blijven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een stalen armband te combineren met een leren armband.

Nadat jij je keuze hebt gemaakt in welk soort armband jouw uitstraling en stijl het beste benadrukt, kun je je pols maat gaan bepalen. Niets is irritanter dan een armband die niet goed aansluit op de pols. Hierdoor gaat de armband in de weg zitten tijdens het werken of kun je gemakkelijk ergens achter blijven haken. Door de juiste pols maat te bestellen zit de mannen armband comfortabel om je pols. Dichtbij jezelf blijven is essentieel voor het kiezen van de juiste armband en als het om de pols maat gaat nemen we dit dus letterlijk. Mocht je het te veel gedoe vinden om je pols maat op te meten, dan zijn  gelukkig gemakkelijk hulpmiddelen beschikbaar.

Het dragen van een armband

Maak het jezelf niet te moeilijk, kies voor 1 à 2 armbanden om mee te beginnen. Het is geen hogere wiskunde hoe je een armband voor heren zou moeten dragen.

Mocht je naast je horloge een armband willen dragen, zorg er dan voor dat deze mannen armband niet dezelfde kleur heeft als het horloge. Kies voor een smalle armband. Het moet namelijk een aanvulling op je outfit blijven. Bij het uitzoeken van een armband kun je het beste een kleur pakken die ook subtiel terugkomt in je outfit, denk hierbij aan de kleur van je schoenen of ogen. Je kan ook voor safe gaan en kiezen voor aarde tinten, zoals bruin en groen.

Het combineren van heren armbanden

Styling met heren armbanden

Op Instagram ziet het er altijd perfect uit als mannen een aantal armbanden om hebben. Het komt totaal niet storend over in de stijl die deze heren hebben. Bedenk je wel dat dit voornamelijk om de foto gaat in het dagelijks leven is een rij van 10 armbanden helemaal niet zo praktisch. Een mooie balans zou zijn tussen de 3 à 4 armbanden. Het is belangrijk dat je kiest voor armbanden die in het verlengde van elkaars kleuren tinten liggen. Dus ga voornamelijk voor wat donkere kleuren deze armbanden zijn makkelijker te combineren met elkaar. Daarnaast straalt het daadkrachtig en vastberadenheid uit, jij hebt namelijk niet zomaar gekozen om 4 armbanden te dragen. Want jij hebt namelijk nagedacht over het design, pasvorm en kleur.

Bestel je mannen armbanden online

Mocht je nu denken ik wil ook graag een heren armband bestellen om mijn karakter te benadrukken. Alleen weet je niet waar je moet beginnen met zoeken op jouw outfit compleet te maken. Op Wildenberg Wear zijn alle soorten armbanden te verkrijgen die hier zijn benoemd. De armbanden voor mannen zijn hier op kleur gesorteerd, zodat jij gemakkelijk de juiste combinaties kan maken. Blijf dichtbij jezelf en versterk jouw karakter en zelfvertrouwen met een mooie armband.